Heb je vragen? Bel 0186 643 656

Uitstekend
4.8
4.8
Op basis van meer dan 13,304 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Keurig geregeld"

Door: klant
"Overzichtelijke winkel met ruime keus…"

Overzichtelijke winkel met ruime keus en zeer klantvriendeli...

Door: Leo Aardoom
Leren riem

Leren riem

...

Een leren riem kopen? Verschillende kleuren en topmerken beschikbaar

Aantal per pagina:

(14) Artikel(en)

Aantal per pagina:

(14) Artikel(en)

Terug naar boven

Één van de meest populaire en tijdloze accessoires blijft de leren riem. Het gebruik van een leren riem gaat zeer ver terug in de tijd, in het bronzen tijdperk werden namelijk al leren riemen gedragen door zowel mannen als vrouwen. Leren riemen zijn er tegenwoordig te vinden in talloze varianten, merken en kleuren maar de essentie van de leren riem is hetzelfde: het comfortabel laten zitten van kleding. Al is daar in de loop van de tijd een belangrijk aspect bijgekomen: De leren riem moet er wel goed uit zien! De kracht van een leren riem is de kwaliteit die ermee gepaard gaat. Het materiaal van een goede leren riem gaat een lange tijd mee en daar heb je als klant profijt van!

Er zijn verschillende soorten sluitingen mogelijk maar over het algemeen is de welbekende gespsluiting veruit de meest populaire variant. Deze variant is makkelijk om te doen en is het meest praktisch in gebruik. 

Op zoek naar een leren riem bij Duifhuizen, waar let je op?

Duifhuizen heeft er bewust voor gekozen om een compacte collectie te hebben van de accessoire de riem. Een beperkt aantal merken waarbij de nadruk is gelegd op gangbare prijs, stevige kwaliteit en gericht op intensief gebruik. Zo zorgen wij er voor dat je de (leren) broekriem niet teveel hoeft aan te halen!

Een leren riem is een specifiek draag artikel. Let bij de aanschaf van een leren riem extra goed op de volgende aspecten om tot een goede keuze te komen:

  • De dikte van de riem: houdt hierbij rekening met de doel van de leren riem. Bij een pak staat bijvoorbeeld een dunnere variant in het algemeen veel beter dan een dikkere leren riem. De mate van dikte staat vermeldt in de productomschrijving.
  • De lengte van de riem: Kies de maat van een riem zorgvuldig. Bij een te lange leren riem zit je met een overschot dat irriteert en een te korte leren riem is niet draagbaar.

Leren riem besteld bij Duifhuizen

Wij zorgen ervoor dat je leren riem netjes en ongeschonden bij je thuis aankomt. Voor extra vragen omtrent het bestellen van een leren riem kun je altijd terecht bij de online klantenservice of in de Duifhuizen winkels. Na verloop van tijd kan het zijn dat je extra gaatjes nodig heb in je riem. Kom gerust langs in één van onze winkels om een extra gaatje te laten maken in je leren riem!