Heb je vragen? Bel 0186 643 656

Uitstekend
4.8
4.8
Op basis van meer dan 13,302 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Fijne winkel"

Goede service en een fijne winkel met vriendelijk en behulpz...

Door: marion janse
"Super snelle levering"

Door: klant
Leren schrijfmap

Leren schrijfmap

...

Schrijfmappen van hoogwaardig leer

Aantal per pagina:

(12) Artikel(en)

Aantal per pagina:

(12) Artikel(en)

Terug naar boven

Of je nu aan het werk bent of nog aan het studeren een leren schrijfmap straalt professionaliteit en klasse uit. Het ziet er niet goed uit als je documenten los rondslingeren in je tas. Bovendien is het goed om structuur te hebben in al je papparassen en aanvullende benodigdheden. Zo ben je ten alle tijden voorbereid op al je meetings en besprekingen.

Een leren schrijfmap is de ideale accessoire voor zowel je werk als voor je studie. Een reguliere schrijfmap of een schrijfmap van kunststof heeft bij lange na niet de uitstraling van een leren schrijfmap. Een extra bonuspunt van een leren schrijfmap is uiteraard de kwaliteit. Leer is nu eenmaal dusdanig stevig dat het langer meegaat dan andere stoffen en vaak in gebruik alleen nog maar mooier wordt.  

Een leren schrijfmap opzoeken bij Duifhuizen, waar let je op?

Duifhuizen heeft leren schrijfmappen van een behoorlijk aantal merken. Hieronder zitten een aantal interessante en kwalitatieve ‘A-merken’:

Essentieel bij de aankoop van een leren schrijfmap zijn de specificaties. Op welke eigenschappen van een leren schrijfmap is het verstandig om te letten? Wij hebben een aantal relevante vragen voor je op een rij gezet om je te helpen met je keuze tussen de verschillende aspecten die schrijfmappen kunnen hebben:

  • Welke maat heeft de schrijfmap leer (bijvoorbeeld A4)?
  • Zit er een tablet vak in de schrijfmap leer?
  • Heeft de schrijfmap leer een sluiting, zo ja welke?
  • Welke interne eigenschappen heeft de schrijfmap leer (pasjesvakken, pennenvakken etc.)?
  • Heeft de schrijfmap leer aanvullende specificaties (RFID bescherming etc.?)

Afhankelijk van de specificaties die je zoekt kun je een keuze maken in ons leren schrijfmap assortiment!

Leren schrijfmap bestellen bij Duifhuizen

Heb je een keuze gemaakt in de leren schrijfmap collectie van Duifhuizen? Dan is een verbetering in je zakelijke/studie structuur onderweg naar jouw. Door middel van de track & tracé kun je de voortgang van bestelling in de gaten houden. Extra vragen of opmerkingen zijn altijd welkom bij onze klantenservice!