Heb je vragen? Bel 0186 643 656

Python VS Leopard

Wil je iets anders dan anders? Met een print accessoire tover je dat leuke outfitje helemaal om tot een geweldige look.

vrouw op bankje met python shopper 

De comfortzone is zo’n beetje de gevaarlijkste plaats als het gaat om tassen. Waarom? Met je tas maak of breek je jouw look. En dan mag je best een beetje opvallen en nét even wat minder standaard. Het is tijd om eens niet op safe te spellen. Stap uit je comfort zone en kies dit seizoen voor een dierenprint.

 

Dit is de tijd van het jaar waarin de dierenprints overal opduiken. We zijn de afgelopen seizoenen steeds in de richting van de luipaard gekropen. Maar nu de slangenprint ook overal opduikt kunnen we niet meer kiezen. We love it!

 

Luipaardprint

 

Eerst een tikkeltje pikant, maar daarna geheel geaccepteerd en bekroond als ware favoriet. Misschien eerst begonnen met een klein accentje, maar nu grote kans dat je net als zovelen bent besmet. Van een klein riempje naar een volledige maxi dress en van een klein detail naar een volledige tas.

 

Sssssssssslangenprint

 

Deze print gaat zo’n zelfde slag maken als de panterprint. Wellicht keek je er eerst wat onwennig naar, maar ben je inmiddels ook besmet. Deze print duikt werkelijk waar overal op. De mooie kleursamenstelling en het speciale patroontje, in elk item weer net even anders. Kortom een klein vonkje is aangewakkerd en vanaf nu blijft hij vlammen.

 

Ben jij nog niet helemaal overtuigd van de slangenprint? Ga dan voor een subtiel detail. Je draagt een lekker basic outfitje en je snake accessoire maakt je outfit helemaal af.

 

Natuurlijk hoeft je je panterprint niet naar zolder te brengen, want ook deze blijft populair in 2019. We snappen dat kiezen lastig is, maar wat is jouw favoriet?

 

Shop de print tassen

 

Python vs Leopard
Redactie
04-03-19 13:53
Meer van deze blogger
0 Reactie(s)