Heb je vragen? Bel 0186 643 656

Hoe stijl je een print tas?

Printjes, you either love it or hate it. Dit seizoen zijn printjes en patronen niet meer weg te denken. Niet alleen kleding en schoenen, maar ook tassen zijn ermee bedrukt. Met name dierenprintjes en fleurige bloemenprinten zullen het goed doen. Wij laten je zien hoe je printtassen het beste kunt stylen. Want printjes combineren is niet zo easy als het lijkt. Een foute combi is snel gemaakt. Is er nog geen printje in je kast te vinden? No worries, wij hebben de leukste print tassen voor je verzameld.

 

Een kleine touch

Het begint allemaal bij de basics. Houd jij je kleding graag rustig en neutraal? Bestaat je gehele kledingkast uit basics? Probeer dan eens een print accessoire. Want je hoeft heus niet helemaal van top tot teen in een print te verschijnen. Begin eerst eens rustig met een print tas, de perfecte tool om je outfit een boost te geven. Want met een eyecatcher van een tas upgradet je in de kortste keren je outfit.

 

En waarschijnlijk match deze print tas bijna bij jouw hele kledingkast, want basic kledingstukken zijn overal mee te combineren.

 

Hot and hapening

Draag je graag printjes? Printjes mixen en matchen is riskant, maar superleuk. Combineer print met print. Vooral het stylen met dezelfde print. Dus een bloementas met een bloemenjurkje. Zo voorkom je dat prints met elkaar vloeken en zo versterk je de kracht van de print.

 

Wil je toch een beetje op safe spelen? Combineer dan een gestreept item met bloemen, leopard of polkadots. Het mixen van een gestreept item kán bijna niet misgaan, want strepen passen namelijk bij elke print.

 

Ben jij en een print tas de perfecte match?

Print en denim

‘Denim on denim’ zorgt voor een instant stoere en nonchalante look waarbij een eyecatcher accessoire het héél goed doet! Geef je denim outfit net even een extra twist door een kleurrijke en opvallende print tas. Een groot voordeel van denim is, dat het super makkelijk te combineren is en het past bij elke stijl.

 

 

Bekijk alle printtassen

 

It’s time to shine!
Redactie
10-04-18 12:26
Meer van deze blogger
0 Reactie(s)