Heb je vragen? Bel 0186 643 656

Yes, koffers pakken!

gevulde koffer


Of je nu een paar dagen of een paar weken op vakantie gaat, inpakken is altijd een gedoe. Met een beetje planning en deze simpele inpaktips, stop jij alleen in je koffer wat je écht nodig hebt. Want we weten bijna allemaal dat we teveel mee willen nemen. En realiseer je, als je koffer openbarst zodra je op bestemming bent, hoe ga je dan al je souvenirs mee terug nemen? Daarom is het van belang om je koffer zo efficiënt mogelijk in te pakken. Met onze tips voorkom jij de inpakstress en begin je relax aan je vakantie!

 

Stap 1.

First things first. Maak voordat je begint een inpaklijst. Schrijf alles op wat je denkt nodig te hebben. Maak vervolgens een planning wanneer je wat wilt aantrekken.

 

Stap 2.

Als je eenmaal weet welke spullen je allemaal wilt meenemen, begint pas het échte werk: alles in je koffer krijgen. Als allereerst, leg je koffer plat op de grond. Inpakken kan op verschillende manieren. Je kleding oprollen of vouwen. Kleding die je opvouwt kreukt minder snel, maar neemt wel meer ruimte in beslag. Kleding wat je oprolt neemt minder ruimte in beslag, maar kreukt sneller. Daarom is het verstandig om beide methodes te gebruiken.

 

Stap 3.

Stop de kabeltjes van je telefoon, camera, ipad niet los in de koffer maar verzamel ze in een (zonne)brillencase. Zo beschadigen ze niet, je raakt ze niet kwijt en je hebt ze allemaal op één plek. Beter kan niet, toch?

 

Stap 4.

Doe een badmuts om je schoonzolen, zo voorkom je dat de rest van je bagage vies wordt. Stop vervolgens zoveel mogelijk sokken in je schoenen en leg deze op de bodem van je koffer.

 

Stap 5.

één van de grootste frustraties is als je favoriete bodylotion heeft gelekt over je waardevolle spullen. Hiervoor hebben wij de oplossing! Plaats een stukje aluminiumfolie over de opening van de fles, draai vervolgens de dop erop. Zo kan het flesje niet gaan lekken. Stop vervolgens al je toiletartikelen in je toilettas en stop deze als laatste in je koffer. Sluit je koffer en jij bent ready to go!

 

Final check

Eigenlijk hoeven we het niet te zeggen, maar check altijd je bagage voordat je vertrekt. Weeg met een kofferweger je koffer en kijk of je niet teveel kilo’s bagage bij je hebt. Ook kun je een gekleurde kofferriem om je koffer doen, zo valt de koffer meteen op bij de bagageband. Daarnaast is het belangrijk dat er een kofferlabel aan je koffer bevestigd zit. Want wist je dat er dagelijks zo’n 90.000 stukken bagage kwijtraken? De tag once is dé oplossing.

 

Heb je na deze tips toch nog wat extra hulp nodig met inpakken? Tegenwoordig zijn er hele handige inpakaccessoires. Dit helpt het organiseren van je koffer.

 

Met welke accessoires ga jij op reis? Of heb je toch nog wat laatste vakantie-essentials nodig voor op reis of mist nog de juiste reisbagage?

 

Bekijk alle reisbagage

 

 

Meer reisaccessoires

 Inpakaccessoires  |  Kofferhoezen

 

Ready to go!
Redactie
12-06-19 11:51
Meer van deze blogger
0 Reactie(s)