Heb je vragen? Bel 0186 643 656

Valentijnsdag bij Duifhuizen

De liefde hangt weer in de lucht, want het is bijna Valentijnsdag! Dit betekent (anonieme) kaarten, chocola en heel veel hartjes. Deze dag is hét moment om je geliefde even net dat beetje extra aandacht te geven. Maak dit jaar van Valentijnsdag een betekenisvol moment en leg je geliefde in de watten met een speciaal cadeau op 14 februari. Duifhuizen helpt jouw graag de liefde te veroveren!

 

Voor haar

 

De meeste mannen gaan nog altijd voor een mooie bos rozen of chocola voor Valentijn. Altijd net op het nippertje regelen ze nog even snel die bos bij de bloemist. Maar geloof ons, vrouwen hebben veel liever een mooie tas of een stijlvol accessoire. Zo weet je zeker dat je raak schiet! Maar wees op tijd. Het klinkt misschien logisch, maar stiekem zijn er toch veel mannen die het vergeten. Wil je er zeker van zijn dat je het niet vergeet en je cadeau op tijd is, bestel dan je cadeau online.

 

Voor hem

 

Cadeaus kopen voor een man blijft keer op keer weer een uitdaging. Ze hebben vaak alles al en als ze iets nodig hebben, kopen ze het vaak zelf. Mannen hebben weinig geduld, we kennen het ;-). Daarentegen zijn ze gek op gadgets. Daarom hebben wij een paar items op een rijtje gezet waarmee je zeker goed zit.

 

Altijd goed

 

Ben je echt helemaal ten einde raad en heb je na alle inspiratie nog steeds geen idee wat voor cadeautje je moet kiezen? Dan is een Duifhuizen cadeaukaart dé oplossing. Want met een cadeaubon zit je echt altijd goed! Kortom, ga dit jaar voor iets anders dan rozen of chocola. Want met de Valentijnsdag ideeën van Duifhuizen schiet je altijd raak!

 

 

Happy Valentine!

 

Redactie
05-02-19 14:09
Meer van deze blogger
0 Reactie(s)