Heb je vragen? Bel 0186 643 656

Winkelmand
Winkelmand (0)

Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Heb je vragen? Bel 0186 643 656

Uitstekend
4.8
4.8
Op basis van meer dan 15,185 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Conform de informatie online zeer snel…"

Door: Paul
"Verkeerd besteld"

Ik had iets verkeerds besteld met graveren. Op vrijdagavond ...

Door: Vera
Claudio Ferrici

Claudio Ferrici

...

Tijdloze Claudio Ferrici items online

Claudio Ferrici is een gevestigde naam als het gaat om hoge kwaliteit tassen en portemonnees. Kenmerkend is het glanzende en gladde leer waarvan de Claudio Ferrici collectie gemaakt is. Dit geeft de tassen een chique uitstraling. De collectie wordt met de grootste zorg gemaakt en dat is goed terug te zien in de afwerking van de tassen. Mooi afgewerkte stiknaden, luxe voering en subtiele metalen details maken Claudio Ferrici tot een populair merk onder vrouwen in Nederland.

Aantal per pagina:

49 - 66 van 66 producten

Aantal per pagina:

49 - 66 van 66 producten

Terug naar boven

Tijdloos maar zeker ook stijlvol. Een Claudio Ferrici item draag je jaren met je mee. Het natuurlijke effect van het leer is mooi terug te zien in de producten, dit geeft iedere tas of portemonnee een unieke uitstraling.

Claudio Ferrici Karakteristiek en stijlvol

Het merk Claudio Ferrici is een Nederlands merk dat in 1985 is opgericht. Alle items worden gemaakt van hoogwaardig leer uit Italië en geproduceerd met het best mogelijke vakmanschap. Ieder product wordt met liefde, zorg en aandacht gemaakt en dat zien we terug in de mooi, afgewerkte tassen en portemonnees.

Claudio Ferrici collectie

Het brede assortiment Claudio Ferrici biedt een ruime keuze. In twee series: Classico een strakke, chique uitvoering van de tassen in glad leder. En de Pelle Vecchia in frisse kleuren waarbij je het natuurlijke effect terugvindt in het leer.

De verschillende modellen bieden voor iedere gelegenheid uitkomst. Bekijk hier het assortiment per serie:

Claudio Ferrici bij Duifhuizen

Benieuwd geworden naar de Claudio Ferrici collectie? Kom lang in één van onze winkels en bekijk het assortiment in het echt. Ontdekt de functionaliteit van de tassen en kies jouw favoriet. Of bestel snel en gemakkelijk online!

Behandel je lederen tas zorgvuldig zodat je jarenlang plezier van kan hebben. We hebben alle tips & tricks betreft leerverzorging voor je op een rijtje gezet, lees er hier meer over.