Heb je vragen? Bel 0186 643 656

Uitstekend
4.8
4.8
Op basis van meer dan 13,138 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Super hoe de tas bezorgd werd"

Door: klant
"zeer snelle levering en keurig verpakt"

Door: L.Raaijmakers
Koffer met 4 wielen

Koffer met 4 wielen

...
Koffer met 4 wielen

Hou jij van gemak op het vliegveld? Kies voor een koffer met 4 wielen!

Aantal per pagina:

1 - 24 van 473 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 473 producten

Terug naar boven

Een koffer met 4 wielen is de meest wendbare koffer van allemaal! En dat is toch ideaal voor op de luchthaven en op je bestemming? Dit type koffer wordt ook wel spinner koffer genoemd en staat bekend om het fijne gebruik. Je trekt de koffer gemakkelijk en soepel achter je aan. Ben je dus aangekomen op jouw zonnige bestemming of loop jij op het vliegveld dan hoef je je geen zorgen te maken over hoe jij alles meekrijgt want de koffer rolt met je mee.

Oorsprong van de koffer met 4 wielen

Na de koffer zonder wielen en de koffer met 2 wielen kon de koffer met 4 wielen natuurlijk niet meer achterblijven! Samsonite kwam voor het eerst in 2013 met een spinner op de markt. Het is dus zeker nog een relatief nieuwe uitvinding. De spinner heeft daarentegen wel in een korte tijd het hart van vele reizigers gestolen. Sta jij bijvoorbeeld in de rij om in te checken of te boarden dan rijdt je de koffer gemakkelijk naast je met je mee. En ook in het gangpad van het vliegtuig kan je gemakkelijk manoeuvreren. Loop jij straks ook als vakantieganger met een koffer met 4 wielen over het vliegveld?

Voordelen van een koffer met 4 wielen

De spinner koffer is in vele opzichten een vooruitgang geweest ten opzichte van de rolkoffer met twee wielen. Bij de traditionele 2-wiel koffer zitten de wieltjes voor een gedeelte verborgen aan de onderkant van de koffer. Dit zorgt ervoor dat de wieltjes niet alle kanten op kunnen draaien. De koffer met 4 wielen kan dit wel! De wieltjes zijn veelal soepel en ze kunnen 360 graden draaien. Dit komt mede doordat de 4 wielen vrij gepositioneerd zijn aan de onderkant van de spinner. Voordelen van een koffer met 4 wielen kort op een rij:
 

  • Wendbaar: een koffer met 4 wielen kun je gemakkelijk om zijn as heen draaien. Heel handig als je veel moet manoeuvreren met je koffer.
  • Stabiliteit: een spinner is ten opzichte van de koffer met 2 wielen stabieler doordat hij rust op alle vier de wieltjes.
  • Comfortabel: als je met een zware koffer reist is het fijn als je de koffer gemakkelijk achter je aan kunt trekken. Een koffer met 4 wielen kun je gemakkelijk voortduwen of –trekken, ongeacht het gewicht of hoeveel je meeneemt.

 

Voor welk merk koffer met 4 wielen kies jij?

Binnen ons assortiment hebben we verschillende merken spinners. Een aantal merken hebben we op een rijtje gezet:

Koffer met 4 wielen online kopen bij Duifhuizen

Heb jij de ideale koffer met 4 wielen gevonden? Dan is er toch niks fijners dan dat deze spinner koffer gewoon thuisbezorgd wordt? Bestel de koffer met 4 wielen gemakkelijk en snel online bij Duifhuizen en wij zorgen dat hij zo snel mogelijk bij jou is! Je hoeft dus niet te sjouwen. Je bent natuurlijk wel altijd welkom in een van onze filialen om een aantal spinner koffers te vergelijken of om je te laten informeren.