Heb je vragen? Bel 0186 643 656

Uitstekend
4.8
4.8
Op basis van meer dan 13,266 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Perfect geholpen in Zwijndrecht"

Perfect geholpen in Zwijndrecht . Zaterdagochtend vroeg ......

Door: smit
"Geweldige service"

Geweldige service, top dank. Schade aan mijn tas binnen ee...

Door: klant
Rimowa koffer

Rimowa koffer

...
Rimowa koffer

Chique Rimowa koffers, ruime keuze uit verschillende series

Ben je op zoek naar een luxe koffer voor jouw aankomende reis? Dan is een Rimowa koffer voor jou perfect! Niet voor niets kiezen ‘vips’ wereldwijd voor de Rimowa koffers. De koffers worden gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben speciale extra’s. Zo zijn sommige Rimowa koffers voorzien van een Rimowa Electronic Tag en allemaal van een TSA slot. Een Rimowa koffer is een investering voor jouw toekomstige reizen. Gebruik de filters om tot jouw perfecte koffer te komen.

Aantal per pagina:

(7) Artikel(en)

Aantal per pagina:

(7) Artikel(en)

Terug naar boven

De Rimowa koffer staat terecht bekend als 1 van de meest hoogwaardige koffers die te verkrijgen zijn. Luxe, gemak en design zijn dé kenmerken van het merk. Het is dus niet voor niets dat reizigers en zakenlui wereldwijd zweren bij hun Rimowa koffer.  

Kenmerken van Rimowa koffers

Maar wat maakt een Rimowa koffer bijzonder? Los van het luxe design kijken we naar het materiaal en de extra features. 

Polycarbonaat Rimowa koffer

De aluminium koffer is één van de meest bekende koffers van Rimowa. Je kunt daarentegen ook voor een Rimowa koffer gaan gemaakt van polycarbonaat. Deze is in het jaar 2000 geïntroduceerd. Dit zorgde voor een revolutie, want polycarbonaat is sterk maar wel een stuk lichter dan de aluminium Rimowa koffer. Het materiaal wordt gebruikt in vliegtuigen en dit zegt natuurlijk al heel veel over kwaliteit en de sterkte van polycarbonaat.

Features van de Rimowa koffer

Niet alleen het materiaal van de Rimowa koffer is hoogwaardig. We zetten nog een aantal van de eigenschappen op een rij:

  • Multiwheel system: Soepele en dubbele 360 graden wielen van hoge kwaliteit voor maximale mobiliteit van de Rimowa koffer.
  • Flex Dividers: Georganiseerd interieur voorzien van dividers waardoor je jouw bagage gestructureerd en eenvoudig kunt inpakken.
  • Telescopic handle: Hoogwaardige trekstangen die op meerdere niveaus zijn vast te zetten.


Al overtuigt van de aankoop van een Rimowa koffer?

Een Rimowa koffer is een investering die je snel terugverdiend. Niet alleen gezien de lange levensduur en duurzaamheid, maar de koffer biedt ook comfort en reisplezier. En dit laatste is zeker zeer belangrijk als jij vaak op reis bent. 

Ook goed om te weten is dat elke Rimowa koffer voorzien is een uniek serienummer. Aan de hand van dit serienummer is te achterhalen wanneer en door wie de koffer is gekocht. Bovendien wordt op alle Rimowa koffers een fabrieksgarantie van vijf jaar gegeven! 

Kom dus langs in één van onze Duifhuizen winkels voor professioneel advies of bestel uw Rimowa koffer direct online. Duifhuizen, de ideale Rimowa koffer winkel!