Heb je vragen? Bel 0186 643 656

Uitstekend
4.8
4.8
Op basis van meer dan 13,283 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Snelle levering."

Snelle levering.. de tas ziet er in het echt net zo uit als ...

Door: Hollander
"super snel geleverd"

Door: Jan
Zwarte koffer

Zwarte koffer

...

Basic en tijdloos, de zwarte koffer!

Ben jij op zoek naar een tijdloze koffer die je op jouw komende reizen mee kunt nemen? Dan is een zwarte koffer echt wat voor jou! Ideaal aan een zwarte koffer is, is dat hij zowel geschikt is voor dames als voor heren. Een zwarte koffer kan dus gebruikt worden door iedereen! Daarnaast is een zwarte koffer vaak ook stijlvol en hebben wij binnen ons assortiment vele verschillende opties. Gebruik de filters om qua formaat, stijl en specificaties jouw perfecte zwarte koffer te vinden.

Aantal per pagina:

1 - 24 van 164 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 164 producten

Terug naar boven

Een zwarte koffer is een accessoire die niet kan ontbreken als je op reis gaat. Je neemt belangrijke spullen mee die je graag goed en veilig wilt opbergen en heel wilt laten aankomen op jouw bestemming. Daarnaast zoek je een koffer die er ook mooi uitziet en de functionaliteiten biedt die jij graag ziet in een koffer. Handige elastische inpakriemen, ritsvakken, maar ook belangrijk zijn het aantal wielen en de trekstang. Maar waarom nou juist een zwarte koffer?

Zwarte koffer merken

Als er binnen je gezin vaak gereisd wordt, dan is een zwarte koffer een ideale keuze. Vooral als ieder gezinslid apart van elkaar reist. Hierdoor hoeven de mannelijke leden niet te reizen met een roze koffer en de vrouwelijk gezinsleden niet met bijvoorbeeld een opvallende print. Iedereen kan zich veelal vinden in een zwarte koffer. Doordat deze kleur neutraal is en dus ook populair, is er ook genoeg aanbod. Hieronder staan een aantal merken opgesomd die een koffer zwart aanbieden.

 

Zwarte koffer soorten

Binnen ons assortiment hebben we verschillende soorten zwarte koffers. Zo zijn er handbagage koffers, reiskoffers en koffersets. Dus of je nou alleen op zoek bent naar een reiskoffer of het leuk vind om jouw reiskoffer en handbagage koffer op elkaar af te stemmen, het kan allemaal!

 

 

Zakelijke zwarte koffer

Naast zwarte reiskoffers en handbagage koffers hebben we natuurlijk ook zakelijke zwarte koffers. Als je op zakenreis gaat is het belangrijk dat je een goede eerste indruk maakt. Die indruk kun je al vanaf het begin beïnvloeden door het gebruik van een koffer in een neutrale kleur. Je kunt niet aankomen met een fel gekleurde koffer als je een nieuwe zakenrelatie gaat bezoeken in het buitenland. Een zwarte koffer is een veilige keuze, maar bovenal een professionele keuze als je vaak op zakenreis gaat.

 

Populariteit zwarte koffer

Een mogelijk nadeel van een zwarte koffer is dat voor veel mensen een zwarte koffer de eerste keuze is als ze een koffer gaan uitkiezen. Dit leidt ertoe dat je op het vliegveld en dus ook op de bagageband veel koffers in deze kleur ziet. Je moet om deze reden dan ook goed opletten als je jouw bagage van de band haalt, want je wilt niet de koffer van een ander meenemen. Je moet jezelf continue de vraag stellen: Is dit mijn zwarte koffer of toch die van een ander?

 

Jouw zwarte koffer herkenbaar maken

Hier is echter wel een oplossing voor! Je kan de zwarte koffer herkenbaar maken door middel van stickers uit de landen waar je bent geweest, maar het kan ook makkelijker. Je kunt bijvoorbeeld een kofferriem om je koffer doen met een opvallende kleur of een kofferlabel. Met deze laatste is niet alleen je koffer meer herkenbaar, maar je zwarte koffer is ook eerder terug te vinden als hij kwijtraakt.

 

Zwarte koffer bestellen bij Duifhuizen

Heb jij een zwarte koffer gevonden die volledig aansluit op jouw wensen? Super! Bestel de koffer dan veilig en gemakkelijk online bij Duifhuizen. Wij zorgen dat de koffer zo snel mogelijk jouw kant op komt! Wat extra prettig is, is dat jij niet met de koffer hoeft te sjouwen na aankoop. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze winkels waar onze verkoopspecialisten jou kunnen adviseren over de keuze voor een zwarte koffer. Voor vragen staat onze klantenservice zes dagen per week voor je klaar per chat, mail of telefoon!