Heb je vragen? Bel 0186 643 656

Uitstekend
4.8
4.8
Op basis van meer dan 13,300 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Snelle levering"

Door: klant
"Mooie leren tasje"

Door: Marianne
Goedkope handbagage koffer

Goedkope handbagage koffer

...
Goedkope handbagage koffer

Goedkope handbagage koffers van allerlei topmerken!

Dat ook een goedkope handbagage koffer van goede kwaliteit kan zijn bewijzen wij zeker met ons aanbod. Een vakantie is vaak al duur genoeg, dus waarom zou je niet kiezen voor een goedkope handbagage koffer? ‘Goedkoop’ is natuurlijk voor iedereen anders en daarom variëren de prijzen van het goedkope handbagage koffer aanbod wel. Maar een ding is zeker, voor jouw koffer betaal je altijd de juiste prijs!

Voor wie: Dames | Heren

Aantal per pagina:

1 - 24 van 41 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 41 producten

Terug naar boven

Het leven is al duur zat, dus besparen op je koffer is altijd mooi meegenomen! De goedkope handbagage koffer past hier dan ook perfect in. Je houdt hierdoor geld over voor tijdens de vakantie. Je kunt een keertje luxe uit eten, je houdt geld over om te winkelen of jij koopt een mooi souvenir zodat je thuis optimaal kunt nagenieten van je vakantie. Ook is het natuurlijk mogelijk om het geld dat je bespaart met een goedkope handbagage koffer op je spaarrekening te zetten!

Een goedkope handbagage koffer is zeker geen duurkoop

Het gezegde luidt: goedkoop is duurkoop. Dat is bij een goedkope handbagage koffer van Duifhuizen veelal zeker niet het geval. We bieden kwalitatieve koffers aan die niet onder doen voor de koffers uit het reguliere assortiment. Je kunt dus kwaliteit verwachten en de service en garantie die je van ons gewend bent. Wil je de keuze hebben uit een groter assortiment dan alleen de goedkope handbagage koffer categorie, dan zal je bij de onderstaande subcategorieën zeker jouw reismaatje vinden.
 

Op vakantie met een goedkope handbagage koffer

Een goedkope handbagage koffer is ideaal voor een korte vakantie of stedentrip. Veelal kun je er kleding, toiletspullen en andere belangrijke reisspullen in kwijt voor een paar dagen of een weekendje. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de hoeveelheid die jij meeneemt op reis, maar over het algemeen kun je met een goedkope handbagage koffer voor drie tot vijf dagen meenemen op reis.
 

  • Korte vakantie of stedentrip? De goedkope handbagage koffer is jouw ideale reispartner

Handbagage en bagagerichtlijnen

Als je gaat reizen met het vliegtuig dan wil je graag dat je nieuwe goedkope handbagage koffer mee mag als cabine koffer. Het is echter zo dat luchtvaartmaatschappijen vaak verschillende richtlijnen aanhouden als het gaat om handbagage. Is jouw koffer te groot om mee te nemen als carry on? Dan zal je waarschijnlijk bij moeten bijbetalen en jouw koffer zal in het ruim worden vervoerd. Een goed begin van je vakantie? Check de handbagagerichtlijnen van je luchtvaartmaatschappij! Voorbeelden van afmetingen*:
 

  • Handbagage Transavia: max. 45 x 40 x 25 cm gegarandeerd, max. 55 x 40 x 25 cm niet gegarandeerd. Als de laatste niet meer als cabine koffer mee kan, dan zal hij in het ruim vervoerd worden.
  • Handbagage Ryanair: max. 55 x 40 x 20 cm.  

* Let op: Deze richtlijnen zijn aan verandering onderhevig en het is dus altijd goed om op de site van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij goed na te gaan of deze afmetingen nog juist zijn!

Bestel jouw nieuwe goedkope handbagage koffer online

Bij Duifhuizen weten we dat een koffer een investering is. Daarom hebben we de goedkope handbagage koffer in ons assortiment. Voor iedereen is er wat wils en jij kunt op de kleintjes letten. Het leven is al duur zat, toch?