Bescherm je laptop in stijl met een leren laptophoes!


lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Waar we ook heen gaan, onze laptop gaat mee. In de klas, op kantoor, thuis op de bank of in de trein, we gebruiken dit kostbare apparaat overal. Een mooie hoes om je laptop te beschermen tegen stoten, vallen en vuil is daarom zeker een goede investering. Laptophoezen hebben een beschermende functie waardoor de kwaliteit van een hoes goed moet zijn. Bij een leren laptophoes hoef je daar niet aan te twijfelen. Deze modellen zijn zeer stevig en zien er ook nog eens leuk uit!

De juiste maat leren laptophoes

Laptophoezen moeten goed om je laptop heen passen. Alleen zo kunnen ze het apparaat optimaal beschermen. Zoals ook bij laptops heb je de laptophoes leer in verschillende inch maten. De meest gangbare inch maten zijn:

  • Leren laptophoes 13 inch
  • Leren laptophoes 17 inch

Ondanks de inch maten kan het zijn dat je 13 inch laptop niet in een laptophoes 13 inch past. Dit heeft de maken met bijvoorbeeld een bredere beeldschermrand of afwijkende maten van de hoes. Daarom is het verstandig om altijd de buitenkant van je laptop in centimeters op te meten. De maten in centimeters staan bij het product zodat je deze kunt vergelijken.

Een optimale bescherming met een laptophoes leer

Leer is een duurzaam en hoogwaardig materiaal. Zoals ook met leren laptoptassen blijven leren laptophoezen erg lang mooi. Ook is leer erg stevig waardoor je kunt uitgaan van een goede bescherming. Onderhoud en bescherming is bij een leren laptophoes wel erg belangrijk. Voordat je hem gaat gebruiken is behandeling met een spray om hem te beschermen tegen vuil en water zeker aan te raden. Daarnaast kun je om de drie maanden het materiaal behandelen met een crème. Naast laptophoezen van leer vind je bij Duifhuizen ook onderhoudsproducten voor leer.

Leren laptophoezen van leuke merken

Een laptop neem je dagelijks mee waardoor de leren laptophoes ook onderdeel is geworden van je dagelijkse outfit. Leer heeft van zichzelf al een luxe en mooie uitstraling. De laptophoes merken voegen daar nog iets aan toe. Ieder merk heeft een eigen onderscheiding. Onze bekendste merken zijn:

  • Old West laptophoes
    Stijlvolle laptophoezen die gemaakt zijn van stoer ecologisch leer.

Deze merken hebben ook een eigen tassenlijn met onder andere shoppers en laptoptassen. Je kunt je laptophoes dus heel leuk combineren met je tas, of andersom natuurlijk.

Koop je leren laptophoes bij Duifhuizen

Je merkt dat er heel wat te kiezen is als je op zoek bent naar een laptophoes leer. Dit is erg fijn aangezien je de laptophoes elke dag gebruikt zal worden. De collectie leren laptophoezen van Duifhuizen heeft voor iedereen wel een passend model. Naast de hoezen voor een laptop heb je bij ons ook veel keuze als het gaat om laptoptassen. Met een laptoptas en een laptophoes weet je zeker dat jouw waardevolle laptop helemaal beschermd is.