Online collectie van My Lady


Het merk My Lady bewijst dat juist eenvoud kan zorgen voor elegantie en vrouwelijkheid. Met al tientallen jaren ervaring op de Nederlandse tassenmarkt weet My Lady heel goed wat ze doen! De tassen en portemonnees worden stuk voor stuk gemaakt uit hoogwaardig leer en dat straalt er vanaf! Bij My Lady hebben ze ook zeker nagedacht over de praktische kanten van een tas. De verschillende vakjes zorgen ervoor dat je jouw spullen altijd goed kunt opbergen in een tas van My Lady.

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

My Lady, “More than leather”, al tientallen jaren een begrip in de Nederlandse tassenmarkt. Ooit begonnen als leerlooierij is het familiebedrijf in 1955 gestart met de eerste My Lady tassenlijn. Zoals je mag verwachten van een bedrijf met een vak geschiedenis in leer, worden de tassen van hoogwaardige leersoorten gemaakt. Bij My Lady wordt er nauwlettend gekeken naar welk leer het beste bij het design en gebruik van de tas past.

My Lady bij Duifhuizen

My Lady vind je in alle soorten en maten ruim op voorraad bij Duifhuizen.

My Lady leren tassen ademen elegantie en eenvoud, het perfecte accessoire om je outfit mee af te maken. Bovendien zijn ze veelzijdig te combineren! Naast dat het merk veel waarde hecht aan stijl, denken ze bij My Lady ook aan het praktische gebruik van een tas. Daarom zijn de meeste exemplaren voorzien van diverse vakken zodat je al je spulletjes overzichtelijk op kunt bergen en snel bij de hand hebt op het moment dat het nodig is.

Online bestellen

Heb je jouw favoriete My Lady tas gevonden? Wacht niet langer en plaats vandaag nog snel, gemakkelijk en 100% veilig je bestelling online bij Duifhuizen! Het pakketje wordt bij je thuis bezorgd of je kunt ervoor kiezen om je bestelling af te halen in één van onze winkels. Heb je een vraag of wens je advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.