De mooiste en grootste MYOMY collectie!


MYOMY is sinds de introductie van de serie My Paper Bag uitgegroeid tot een populair merk! Het merk produceert mooie tassen en portemonnees op een maatschappelijk verantwoorde manier. Zo houdt MYOMY rekening met mens, dier en milieu. Het design aan de buitenzijde van de collecties is vaak simpel maar aan de binnenzijde is elk product voorzien van een georganiseerd interieur. De combinatie van het design en de hoge kwaliteit leer maakt van een MYOMY een tijdloze investering!

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Het duurzame merk MYOMY is in 2007 opgericht door Marja Baas. Alle producten zijn ontworpen met een missie: to do good. ‘’Caring for the world’’ is dan ook een van de kerwaardes van MYOMY. Alles wordt fairtrade en met duurzame materialen geproduceerd. Dit doen ze omdat ze zoveel mogelijk rekening willen houden met de natuur en de werkomstandigheden en ontwikkelingen van de ambachtslieden. Een MYOMY product is dus niet alleen erg mooi maar geeft je dus ook een goed gevoel.  

My Paper Bag

Het unieke ontwerp, geïnspireerd op een papieren zak, maakte de My Paper Bag een regelrechte hit. Dit model is gemaakt van duurzame materialen en is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Naast de My Paper Bag heeft MYOMY ook een zakelijke variant ontwikkeld, namelijk de My Paper Business bag. Hier zit een speciaal vak ik voor je laptop, ideaal voor de business women onder ons!

  • MYOMY My Paper Bag
  • MYOMY MY Paper Business Bag

MYOMY online kopen bij Duifhuizen

Ben jij overtuigd van het merk MYOMY? Wacht dan niet langer en bestel één van deze mooie producten online via onze webshop of in één van onze winkels. Ben je toch niet tevreden over je nieuwe aanwinst? Wacht dan niet en vraag onze klantenservice om hulp, zij staan altijd voor je klaar.