Alles snel bij de hand! Shop hier jouw portemonnee met telefoonvak

Vind jij het handig om je telefoon op te bergen in je portemonnee? Dan is onze collectie portemonnees met telefoonvak het antwoord op jouw vraag. Zo hoef je geen tas meer mee te nemen of  kun je gemakkelijk bij je telefoon als deze in je tas zit.

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Heb jij ook wel eens dat je een avondje op stap wilt of even langs de winkel wil voor een boodschap zonder tas? Maar waar laat je jouw telefoon op zo’n moment? Een portemonnee met telefoonvak is dan dé oplossing. Dit geldt ook voor de liefhebbers van diepe buideltassen en shoppers, in plaats dat je telefoon ergens rondzweeft in je tas zit hij gewoon stevig in je portemonnee. Zo kun je hem altijd gemakkelijk terug vinden en beschadigd je telefoon niet, handig toch? Dit verklaart dan ook waarom de portemonnee met telefoonvak zo populair is. Ben jij al benieuwd naar de collectie? Neem snel een kijkje!

Wat is jouw stijl?

Voor een portemonnee met telefoonvak zit je bij Duifhuizen goed! Meerdere merken hebben we in de collectie of je nu een fashionable variant zoekt of een klassieker model. Zo is een van de bekendste varianten van de portemonnee met telefoon vak die van Micmacbags. Deze fashionable portemonnee met telefoonvak kun je met het polsbandje ook als clutch dragen. Hoe leuk! De wat klassiekere types onder ons kunnen een kijkje nemen bij Castelijn & Beerens. Zij produceren portemonnees van hoge kwaliteit leer en hebben een tijdloze uitstraling. Ga jij voor een fashionable, klassiek of stoere portemonnee met telefoonvak?

Printen en kleuren

Ben jij er nog niet helemaal uit voor welke stijl portemonnee met telefoonvak je moet kiezen? Dan kun je ook selecteren op kleur en printjes. Wil jij een basic portemonnee in een neutrale kleur? Dan kun je aan de rechterkant van het scherm selecteren op jouw gewenste kleur(en). Daarbij kun je ook kiezen uit met print of zonder print. Welk design heeft jouw voorkeur?

Past mijn telefoon in de portemonnee?

Een portemonnee met telefoonvak moet er natuurlijk goed uit zien. Maar er zijn nog andere zaken waar je op moet letten bij je zoektocht naar de juiste variant. Dit klinkt misschien cliché maar kijk goed naar de afmetingen van je telefoon en naar de afmetingen van het vak. Bij de artikelen staat deze informatie in de producttekst of je kunt onder het kopje ‘extra informatie’ de complete afmetingen van de portemonnee vinden. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen met de klantenservice! Je wilt namelijk wel een portemonnee met telefoonvak waar je telefoon goed in past.

Heb jij je portemonnee met telefoonvak gevonden?

Heb je vragen over afmetingen of maten van de portemonnee met telefoonvak? Of wil je advies over de collectie? Raadpleeg onze klantenservice, zij helpen je graag verder! Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze winkels om daar op je gemak te passen en het juiste model uit te zoeken.