Heb je vragen? Bel 0186 643 656

Uitstekend
4.8
4.8
Op basis van meer dan 13,304 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Keurig geregeld"

Door: klant
"Overzichtelijke winkel met ruime keus…"

Overzichtelijke winkel met ruime keus en zeer klantvriendeli...

Door: Leo Aardoom
Aluminium pasjeshouder

Aluminium pasjeshouder

...
Aluminium pasjeshouder

Ruime collectie aluminium pasjeshouders online!

Aantal per pagina:

(17) Artikel(en)

Aantal per pagina:

(17) Artikel(en)

Terug naar boven

Pasjes, we kunnen er niet omheen. Betalen, punten sparen bij je favoriete winkel, reizen met het openbaar vervoer en jezelf identificeren, overal hebben we een pasje voor nodig. Een standaard portemonnee heeft vaak ruimte voor een aantal pasjes. Toch zijn pasjeshouders helemaal geen overbodige luxe. Je portemonnee kan namelijk kapot gaan door al je pasjes en soms moet je aardig lang zoeken voordat je een specifiek pasje te pakken hebt. De aluminium pasjeshouder is dus eigenlijk een onmisbare accessoire naast je portemonnee.

Een aluminium pasjeshouder saai? Helemaal niet!

Een pasjeshouder kopen we natuurlijk om pasjes op te bergen en te beschermen. En welk materiaal beschermt er nu beter dan aluminium? Aluminium is een metaalsoort alleen dan in een lichtere vorm. De aluminium pasjeshouder is dan ook ijzersterk. Metaal wordt vaak geassocieerd met grijs, grauw en niet stijlvol. De pasjeshouder aluminium is dat echter niet. Je kunt dit model in de volgende kleuren kopen:

De RFID pasjeshouder aluminium

Al die pasjes zijn leuk en maken ons leven een stuk makkelijker. Er is echter ook een gevaar. De RFID-chips in de pasjes kunnen namelijk vanaf een afstand geskimd worden. Dit is geen prettig idee als je denkt aan je bankpas, OV-chipkaart en klantenpas. Daarom is een aluminium pasjeshouder vaak uitgerust met RFID-bescherming. Dankzij een speciale technologie kunnen je pasjes daardoor niet van een afstand geskimd worden. Een RFID pasjeshouder aluminium is dus naast stevig ook super veilig!

Maak kennis met de Secrid pasjeshouder

Als je op zoek gaat naar een aluminium pasjeshouder zul je al snel de Secrid tegenkomen. Dit jonge en hippe merk is de laatste jaren steeds populairder geworden dankzij de Cardprotector. Het merk heeft de Cardprotector in verschillende kleuren en uitvoeringen uitgebracht. Een Secrid pasjeshouder aluminium kan door zijn veelzijdigheid ook heel goed ter vervanging van de portemonnee gebruikt worden. Alles staat immers digitaal. Denk maar aan foto’s, bonnetjes, geld en kaartjes. Waarom zou je dan nog een grote, lompe portemonnee nodig hebben als je ook genoeg hebt aan een pasjeshouder portemonnee.

Verschillende pasjeshouders bij Duifhuizen

Zoek je de ultieme pasjeshouder? Dan ben je bij Duifhuizen zeker aan het goede adres. Wij verkopen pasjeshouders voor heren en dames in allerlei kleuren, soorten en maten. Je hebt bijvoorbeeld de oersterke aluminium pasjeshouder, maar ook de chique leren pasjeshouder. Vaak zijn de pasjeshouders ook heel leuk te combineren met onze bijpassende portemonnees. Bij Duifhuizen kun je zelf kiezen hoe, waar en wanneer je jouw pasjeshouder aluminium koopt. Kijk bijvoorbeeld eerst eens rustig rond op onze website of loop eens binnen bij één van onze winkels. De kans dat je bij ons een ultieme pasjeshouder tegen het lijft loopt is super groot!