Koffersloten van Samsonite, extra veilig op reis!


lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Een Samsonite koffer slot kan apart gekocht worden om je reisbagage extra te beveiligen. Deze losse slotjes zijn van goede kwaliteit, zoals je ook van dit bekende koffermerk mag verwachten. Als je bijvoorbeeld een koffer hebt zonder slot erop, of als je jouw bagage nog beter wilt beveiligen met een extra slot, kan een Samsonite koffer slot uitkomst bieden. Er zijn verschillende modellen beschikbaar voor verschillende toepassingen. Als je bijvoorbeeld naar de Verenigde Staten reist, is een Samsonite TSA slot erg belangrijk. Deze kunnen door de Amerikaanse douane zonder problemen opengemaakt worden voor de verplichte willekeurige controles, zodat je kofferslot niet beschadigd wordt. Als je een grote koffer hebt met veel spullen erin, kan een kofferriem met een Samsonite slot erop een gerust gevoel geven. Met een dergelijke riem voorkom je dat je koffer onverwachts openspringt en het is tegelijkertijd een extra beveiliging. Een kofferriem met TSA slot is bovendien handig als je eigen koffer geen TSA slot heeft. Zo kun je het slot van je eigen koffer open laten voor de douane, maar je koffer toch beveiligen met een slot tegen diefstal. Natuurlijk zijn er ook de klassieke Samsonite cijfersloten beschikbaar. Kortom, je vindt gemakkelijk een Samsonite koffer slot dat bij jouw reisbagage past!

Samsonite koffer slot kopen bij Duifhuizen

Een Samsonite koffer slot vind je in verschillende soorten en maten bij Duifhuizen. Wij hebben zowel kofferriemen, TSA sloten en cijfersloten van dit merk in onze collectie. Ook hebben wij meerdere kleuren beschikbaar, zodat je een Samsonite slot kunt kopen dat ook qua stijl een beetje bij je koffer of trolley past. Daarnaast hebben we ook veel andere handige reisaccessoires van Samsonite, waaronder toilettassen, kofferwegers en kofferlabels. Al deze accessoires kunnen je reis een stuk plezieriger maken. Neem daarom dus ook eens een kijkje bij onze andere accessoires als je een Samsonite koffer slot koopt!

Samsonite koffer slot online bestellen

Voor een Samsonite koffer slot hoef je niet helemaal naar de winkel te gaan. Je kunt zoiets kleins als dit reisaccessoire gemakkelijk en vlug bestellen via onze webshop. Je bestelling is snel binnen en mocht er iets mis gaan, dan staat onze klantenservice klaar om je te helpen. Zo weten we zeker dat je tevreden zult zijn met je nieuwe Samsonite koffer slot!