SUITSUIT Fab Seventies Classic serie shoppen?lees meer inklappen

Back to the seventies: stijlvol, elegant en classy! Deze prachtige serie van SUITSUIT is geïnspireerd op de klassieke kant van de jaren 70. De warme kleuren laten jou stijlvol op reis gaan. Een stedentripje, lange vakantie of een weekendje weg met een item van de SUITSUIT Fab Classic zit je altijd goed.

Welk item van de Fab Seventies Classic wordt jouw nieuwe reismaatje?

Als je deze serie ziet, krijg je toch direct zin om op reis te gaan? De mooie kleuren geven een warm gevoel. Afgewerkt met chique rosé goudkleurige details en vegan leather. Verschillende items, geschikt voor verschillende gelegenheden. Met welk item zien we jou straks voorbijkomen?

  • SUITSUIT Fab Seventies Classic handbagage koffer
  • SUITSUIT Fab Seventies Classic reiskoffer
  • SUITSUIT Fab Seventies Classic rugzak met laptopvak
  • SUITSUIT Fab Seventies Classic weekendtas

Stijlvol en elegant

De drie kleuren brengen je weer terug in jaren 70 sfeer, biking red (rood), beetle green (groen) en espresso black (bruin). Afgewerkt met rosé goudkleurige details waardoor de kleuren nog beter tot zijn recht komen. Door de opvallende verschijning snel terug te vinden op de bagageband! Maak een mooi set met de bijpassende accessoires.

Bekijk hier de andere series uit de SUITSUIT collectie:

SUITSUIT Fab Seventies Classic bij Duifhuizen

Na het zien van deze mooie serie wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk bij jou in huis hebben. Bestel snel en gemakkelijk jouw favoriet online en geniet direct van jouw nieuwe item. Bekijk je liever de gehele collectie eerst in het echt? Kom langs in één de winkels en bekijk alle mogelijkheden.

Bij Duifhuizen doen we er alles aan om jou van alle gemak te voorzien. We werken samen met betrouwbare partijen, als PostNL. Samen zorgen we ervoor dat je zo snel en goed mogelijk van jouw nieuwe aanwinst kan genieten. Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.