SUITSUIT Fabulous Fifties koffers online bestellen


De koffers uit de Fabulous Fifties serie van SUITSUIT zijn perfect voor elke fashionista! De pastelkleurtjes in combinatie met het simpele design zorgen ervoor dat een SUITSUIT Fabulous Fifties koffer een echt fashion item is. De koffer is stijlvol, snel terug te vinden op de bagage band en voorzien van een praktische indeling. De verstelbare trekstang, het TSA-slot en de vier wielen zorgen ervoor dat jouw koffer prettig met je meerijdt en dat je spullen goed en veilig opgeborgen zitten. Voor welk formaat SUITSUIT Fabulous Fifties kies jij?

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

SUITSUIT Fabulous Fifties: de ideale koffer voor iedere fashionista die graag met een koffer reist die helemaal past bij haar eigen stijl. Bij de koffers en trolleys uit deze serie of collectie is het retrodesign ook nog eens perfect gecombineerd met zoete pastelkleuren. Je krijgt bij de SUITSUIT Fabulous Fifties echt hét typische Amerikaanse retrogevoel. Je gaat terug naar de jaren ’50 met de opvallende diners en de meubels in mooie pastelkleuren. De afgelopen tijd was deze stijl en retrodesign een grote trend en wij begrijpen wel waarom! De SUITSUIT Fabulous Fifties past helemaal binnen deze trend en is zeker een fashion item!

SUITSUIT Fabulous Fifties: zoete pastelkleuren

De SUITSUIT Fabulous Fifties is een opvallende verschijning! Dit komt mede door de vrolijke zoete pastelkleuren die zijn gebruikt bij het ontwerpen van de koffer. And we love it! Je hebt hierdoor een koffer die ervoor zorgt dat je helemaal zin krijgt in je vakantie. Lopend over de boulevard of door de stad met jouw nieuwe SUITSUIT Fabulous Fifties… Maar de opvallende kleur biedt daarnaast ook voordelen!

  • Hij valt op de bagageband op het vliegveld
  • Je loopt er fashionable bij!

De SUITSUIT Fabulous Fifties op het vliegveld

Als je vaak met het vliegtuig reist dan ken je dit probleem maar al te goed. Je staat bij de bagageband en je ziet de ene grijze of zwarte koffer na de andere komen. Jammer genoeg heeft jouw koffer ook die kleur, dus bij elke koffer die voorbij komt denk je dat het jouw koffer is. Met een koffer van SUITSUIT zal je dit probleem niet meer snel ervaren. Jouw opvallende SUITSUIT Fabulous Fifities koffer zal er op de bagageband echt tussenuit springen!

Stijlvol op reis met de SUITSUIT Fabulous Fifties

Dat de SUITSUIT Fabulous Fifties een opvallende collectie is, dat kan niet worden ontkend. Je vindt je bagage snel terug, maar je loopt er ook nog een stijlvol bij. En dat is precies wat SUITSUIT voor ogen heeft bij het ontwerpen van hun koffers. Dit zie je ook terug in de andere collecties van dit merk.

Een koffer moet aansluiten op jouw stijl en perfect passen bij de eisen van vrouwen als het gaat om reisbagage. Waarom zou je voor een saaie grijze of zwarte koffer gaan, als je er fashionable bij kunt lopen met de SUITSUIT Fabulous Fifties?

De SUITSUIT Fabulous Fifties bij Duifhuizen

Wij kijken al helemaal uit naar onze vakantie door de SUITSUIT Fabulous Fifties. Bij Duifhuizen bieden we verschillende koffers uit deze serie aan. Hierdoor heb jij altijd een koffer die past bij jouw wensen en een kleur die past bij jouw karakter en stijl. Online kun je de koffers gemakkelijk bekijken en met elkaar vergelijken. In één van onze winkels kun je de koffer ook echt ervaren. Wij kunnen je al stiekem verklappen dat je fan zal zijn van de SUITSUIT Fabulous Fifties!