Heb je vragen? Bel 0186 643 656

Uitstekend
4.8
4.8
Op basis van meer dan 13,262 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Snelle en goede service!"

Door: Miranda Miranda Post
"Snelle levering"

Door: Shannon
Cognac tas

Cognac tas

...

Shop je cognac tas hier!

Aantal per pagina:

1 - 24 van 194 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 194 producten

Terug naar boven

Een cognac tas is een echte blikvanger. Het is soms moeilijk om de juiste kleur te kiezen voor je tas. Je wilt een tas die opvalt maar ook weer niet ‘too much’ is. Een cognac tas kan dan zo maar is de tussenweg zijn de je nodig hebt! Een tas die zowel opvalt als klasse uitstraalt.

Op zoek een cognac tas, maar welke stijl?

Een cognac tas is verkrijgbaar in zoveel soorten en maten! Het lijkt wel een hele opgave om tot de juiste beslissing te komen. Om je daarmee te helpen hebben wij verschillende stijlen toegevoegd aan de collectie. Dit is een indicatie, stijl kan in zekere mate subjectief zijn.

  • Classy: Over het algemeen een elegante cognac tas, kenmerkend is het (vaak) strakke design.
  • Trendy: Modebewuste variant van de cognac tas. Tassen gebaseerd op de huidige trends.
  • Vintage: Een cognac tas met karakter, ‘Oldschool’ en nostalgisch uiterlijk.
  • Stoer: Een pure en robuuste cognac tas. Vaak gemaakt van grovere materialen of leersoorten.
  • Klassiek: Nette en tijdloze (zakelijke) cognac tas. Gebaseerd op oudere modestijlen.
  • Basic: Een basic cognac tas is functioneel en niet trendgevoelig.

Er zijn overlappingen in deze categorieën, een cognac tas kan zowel stoer als vintage zijn. Het is niet aan één stijl gebonden. De kleur van een cognac tas kan soms moeilijk te definiëren zijn. Er kunnen veel tinten van de kleur in de omloop zijn! Het is verstandig hier goed op te letten. Maar alle tassen van deze kleur hebben één overeenkomst: Saai zijn ze niet!

De juiste cognac tas opzoeken bij Duifhuizen

Bij Duifhuizen is een groot assortiment van deze tint aan tassen te shoppen van een breed scala aan merken. Zo groot dat het lastig kan zijn om tot de beste keuze te komen! Aan de linkerkant van de pagina zijn daarom een groot aantal keuzes (filters) toegevoegd om het zoeken eenvoudiger te maken. Zo kan er worden gekozen voor een cognac tas uit een bepaalde productsoort. Dit is zomaar een greep uit de verschillende categorieën:

Daarnaast zijn er nog een groot aantal andere keuze mogelijkheden bij de linkerbalk van de website. Probeer ze allemaal eens uit! Heb je hulp nodig of bepaalde vragen over het assortiment? Onze klantenservice wil je graag assisteren met je vragen. Kom ook eens gezellig shoppen naar een cognac tas in één van onze winkels, de koffie staat klaar!