Heb je vragen? Bel 0186 643 656

Uitstekend
4.8
4.8
Op basis van meer dan 13,111 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Supersnel"

Supersnel. Ook op het waddeneiland. Prijs kwaliteit uitsteke...

Door: klant
"Super levering en goede service"

Door: mevrouw Van Der Meer
Suede tassen

Suede tassen

...

Suede tassen van verschillende merken, voor jou geselecteerd!

Aantal per pagina:

1 - 24 van 63 producten

Aantal per pagina:

1 - 24 van 63 producten

Terug naar boven

Suede tassen zijn van alle soorten leren tassen misschien wel de meest zachte variant. Waar komt suede precies vandaan? Suede wordt gemaakt van de binnenkant van de huid en is zodoende zachter. De meeste leersoorten worden gemaakt van de opperhuid. De opperhuid is stevig en is duurzaam in gebruik. Dit maakt suede tassen echter niet minder mooi, integendeel! De zachte touch gecombineerd met het mooie materiaal zorgen ervoor dat suede tassen nog steeds heel populair zijn.

Hoe behandel je suede tassen?

Het is algemeen bekend dat suede tassen, in tegenstelling tot tassen van andere leer varianten, kwetsbaarder zijn voor vuil en vlekken. Ook zijn suede tassen vaak dunner van materiaal dan andere leersoorten. Het is verstandig om hier rekening mee te houden bij het gebruik van suede tassen, zeker als het suede tassen van lichte kleuren zijn. Let goed op welke ondergrond je tassen van suede neerzet. Ook vochtige of erg hete omgevingen zijn niet ideaal voor suede tassen.

Het is erg belangrijk om niet zomaar alle soorten reinigingsmiddelen te gebruiken voor de behandeling van suede als er onverhoopt vlekken op je suede tas komen. Afhankelijk van de aard van de vlek kun je de suede tas voorzichtig borstelen (dit is ook mogelijk met een tandenborstel of ruwe schone doek). Als je reinigingsmiddel gebruikt kijk dan na of deze geschikt is voor de behandeling van suede tassen.

Voorkomen is beter dan genezen! Behandel je suede tassen van te voren met beschermende spray voor suede. Wees voorzichtig met gebruik van een spray, kijk van te voren ook goed na of het geschikt is voor suede tassen in verband met verkleuring.

Suede tassen kopen bij Duifhuizen

Ook suede tassen maken volop deel uit van het assortiment van Duifhuizen. Een breed scala aan merken is verkrijgbaar. Zoek je een suede clutch? Dan is het merk Unisa zeker wat voor jou. Ook in onze eigen Duifhuizen Leather Collection zijn volop suede tassen aanwezig. Dit is zomaar een greep uit onze merken die suede tassen in de collectie hebben. Wij wensen je veel shopplezier!