Bewaar je essentials in een make-up tasje van Ted Baker

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Make-up opbergen? Dat doe je in een Ted Baker make-up tasje. Ted Baker ontwerpt de leukste make-up tasjes, lekker vrouwelijk en stijlvol! Veel verschillende kleuren, printjes en groottes.
Dankzij afsluitende ritsen blijft je make-up goed op zijn plek en kun je het gemakkelijk meenemen in je koffer of tas.

Welke Ted Baker make-up tas is geschikt?

Je kunt kiezen uit verschillende formaten make-up tasjes. Wil je alleen je belangrijkste essentials kwijt? Of ook bijvoorbeeld een foundation, wimperkruller en een dagcrème? Dan is de keuze makkelijk gemaakt voor een groter exemplaar.

Er zit ook een verschil in het materiaal waar de make-up tas van gemaakt is. Dit is leer of PVC. Het PVC maak je gemakkelijk schoon maar ook leer is goed te onderhouden en vuilbestendig te maken. 

Effen of liever een printje?

Er zijn verschillende designs in make-up tasjes, een bloemenprintje, een grote strik of juist een effen kleur. Je kunt kiezen welke er het best bij jou past. En misschien een leuke combinatie maken met je kleur koffer of handtas?

Bekijk hieronder de Ted Baker collectie per categorie en maak zo mooi combinaties met jouw favoriete make-up tasje:

Ted Baker make-up tas bestellen

Dus heb jij graag je make-up bij je? Neem het dan mee in een stijlvol Ted Baker make up tasje! 

Heb je kunnen kiezen uit het aanbod make-up tasjes van Ted Baker? Dan bestel je hem gemakkelijk online in onze webshop! Het voordeel hiervan is dat je de deur niet uit hoeft want de bezorger brengt hem netjes bij jouw thuis.

Als je liever een kijkje neemt in onze winkels ben je natuurlijk ook van harte welkom. Kijk hier even welke winkel er het dichtst bij jou in de buurt zit! Wij wensen je in ieder geval veel plezier van je Ted Baker make-up tas.