Heb je vragen? Bel 0186 643 656

Winkelmand
Winkelmand (0)

Je winkelwagen bevat geen artikelen.

Heb je vragen? Bel 0186 643 656

Uitstekend
4.8
4.8
Op basis van meer dan 15,282 beoordelingen op Trustpilot
Beoordelingen:
"Crossbody tasje via internet gekocht"

Ik had een tasje voor mijn vrouw besteld via internet met af...

Door: J.A. Swarts
"Goed geholpen"

Goed geholpen, kleur tas niet in de winkel wel online. Zeer ...

Door: Minka Wolfert
Topmerken Sale

Topmerken Sale

...
Topmerken Sale

Shop met hoge kortingen in onze merken outlet

Die ene gave tas scoren voor een mooi prijsje? Dat kan in onze Duifhuizen topmerken outlet! In onze tassenoutlet vind je mooie merken, als Tommy Hilfiger, Valentino, Guess, Ted Baker, Furla  én nog veel meer fashion merken. Zo shop jij een stijlvolle Smaak Amsterdam handtas, een toffe Rains rugzak óf een tijdloze Longchamp reistas met hoge kortingen. Neem een kijkje in onze sale collectie en ga op zoek naar jouw nieuwe aanwinst. Wees er snel bij, want op = op!

Aantal per pagina:

25 - 41 van 41 producten

Aantal per pagina:

25 - 41 van 41 producten

Terug naar boven

Merken sale

Een tas kopen in de sale? Dat kan bij Duifhuizen Tassen & Koffers in onze topmerken outlet. In onze merken sale vind je verschillende topmerken met hoge kortingen, waaronder Longchamp, Tommy Hilfiger, MYOMY, Ralph Lauren Guess, Fred de la Bretoniere en Ted Baker. Neem snel een kijkje in onze sale tassencollectie en vind dat ene pareltje!

Damestassen sale

In onze damestassen sale vind je dat geweldige tasje perfect bij die ene jurk óf de stijlvolle handtas die al langer op jouw verlanglijstje staat. In onze outlet collectie vind je een ruime selectie aan sale damestassen. Of je nu op zoekt bent naar een stoere leren handtas of juist een party tasje voor een speciale gelegenheid, je vindt het in onze topmerken outlet. Voor de dames die op zoek zijn naar een fashion tas, raden wij aan om bij deze merken een kijkje te nemen:

Ben je op zoek naar een damestas met een stoerdere look? Neem dan een kijkje bij de Micmacbags tassen sale óf MYOMY tassen sale. Toch liever op zoek naar een sale rugzak? Ook deze topmerken vind je in onze outlet:

Waarom zijn deze tassen in de outlet?

Bij Duifhuizen Tassen & Koffers verkopen wij een ruime selectie aan tassenmerken. Deze merken brengen minimaal twee keer per jaar een nieuwe collectie uit. Ene hele hoop tassen dus! De tassen die niet in onze huidige basis collectie blijven, zetten wij in de sale. Op deze manier hebben wij weer ruimte voor de nieuwe collectie en kunnen wij onze klanten blij maken met een mooie tas voor een zacht prijsje. De tassen in onze sale zijn niet beschadigd of gebruikt. De kwaliteit van onze sale tassen is dus volledig gewaarborgd. Shop hier jouw tas in de sale.

Koffersale

Naast onze tassensale hebben wij op dit moment ook een koffer outlet. Dus ben je op zoek naar een goede koffer in de sale? In onze koffer outlet vind je topmerken als Samsonite, SUITSUIT, Rimowa, Travelite en Saxoline. Neem een kijkje bij onze koffer outlet.