Barneveld
Ben je op zoek naar een tassenwinkel Barneveld of een koffer winkel Barneveld die trendy portemonnees, tassen en koffers verkoopt? Ga dan eens langs onze winkel: Duifhuizen Barneveld! Hier vind je een groot aanbod van tassen, koffers en portemonnees. Ook wat betreft merken kun je bij Duifhuizen Barneveld een grote variatie vinden. Zo verkopen wij prachtige merken als Ted Baker, Secrid, LouLou Essentiels en Samsonite. Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Onze verkoopspecialisten staan uiteraard voor je klaar en zorgen voor de beste service. Aarzel niet en neem een kijkje bij dé tassen winkel Barneveld: Duifhuizen!
Langstraat 40
3771 BG Barneveld
Nederland
Openingstijden winkel
Maandag 13.00-17.00
Dinsdag 09.30-17.00
Woensdag 09.30-17.00
Donderdag 09.30-17.00
Vrijdag 09.30-17.00
Zaterdag 09.30-17.00
Zondag Gesloten
Telefoonnummer winkel: +31(0)342492422

Winkelgebied Barneveld

Duifhuizen Barneveld bevind zich in het winkelcentrum van het dorp Barneveld. Het winkelcentrum heeft met ruim 150 winkels een uitgebreid winkelaanbod voor iedereen. In Barneveld winkelcentrum vind je grote winkelketens met bekende merken, kleinere winkels met een uniek aanbod en voldoende horecagelegenheid. Kortom, het is de ideale plek om te shoppen, te eten en te ontspannen.

Bereikbaarheid Duifhuizen Barneveld

Het winkelcentrum van Barneveld is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Rondom het winkelgebied zijn er diverse parkeermogelijkheden. Op vijf minuten lopen van de Langstraat vind je parkeerterrein Gowthorpeplein waar je tegen betaling met de auto kan parkeren. Als je de trein neemt kun je via station Amersfoort of Ede-Wageningen richting Barneveld reizen. Vanaf station Barneveld ben je slechts 1 minuut lopen verwijderd van het winkelcentrum. 
Winkeloverzicht