Bergen op Zoom
Ben jij een echte tassen, portemonnee of koffer lover, en ga je binnenkort naar Bergen op Zoom? Breng dan eens een bezoekje aan een tassen winkel Bergen op Zoom of een koffer winkel Bergen op Zoom van Duifhuizen! Als je van een gevarieerd aanbod in tassen, koffers en portemonnees houd, dan zit je bij Duifhuizen Bergen op Zoom aan het goede adres! Bovendien kun je hier veel geliefde merken vinden als Guess, SuitSuit, Ted Baker en Smaak Amsterdam. Advies nodig? Onze verkopers die experts zijn op het gebied van tassen, koffers en portemonnees staan altijd voor je klaar om je te helpen! Kortom: laat je verrassen en kom gezellig langs bij dé tassen winkel Bergen op Zoom: Duifhuizen!
Zuivelstraat 19
4611 PD Bergen op Zoom
Nederland
Openingstijden winkel
Maandag 13.00-17.30
Dinsdag 09.30-17.30
Woensdag 09.30-17.30
Donderdag 09.30-17.30
Vrijdag 09.30-21.00
Zaterdag 09.30-17.00
Zondag Gesloten
Telefoonnummer winkel: 0164-251606

Winkelgebied Bergen op Zoom

Duifhuizen Bergen op Zoom bevind zich in de historische binnenstad van Bergen op Zoom, midden op de Brabantse Wal. Bergen op Zoom is een stad waar shoppen, kunst en cultuur hand in hand gaan. In het winkelcentrum vind je grote winkelketens met bekende merken, leuke bijzondere winkeltjes en voldoende horecagelegenheid. Het sfeervolle winkelgebied is de ideale plek om te shoppen, te eten en te ontspannen.

Bereikbaarheid Duifhuizen Bergen op Zoom

Het winkelcentrum van Bergen op Zoom is met de auto, de fiets als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Winkelgebied Bergen op Zoom heeft diverse parkeergelegenheden waar je tegen betaling je auto kunt parkeren. De tarieven variëren per parkeerterrein. Reis je met de fiets, dan kun je je fiets gratis bij een van de twee bewaakte fietsenstallingen, aan de Arnoldus Asselbergstraat en aan de St. Annastraat, stallen. Vanaf treinstation Bergen op Zoom ben je slechts 5 minuten lopen verwijderd van het winkelcentrum. 
Winkeloverzicht