Middelharnis
Ben je op zoek naar een tas die je dagelijks kunt gebruiken of een koffer voor die mooie reis? Dan zul je bij Duifhuizen Middelharnis zeker slagen. In deze winkel vind je een ruim assortiment en je zult er dan ook gegarandeerd slagen voor die ene mooie tas, portemonnee of koffer. Het team van verkoopspecialisten in deze tassen- en kofferwinkel in Middelharnis staat graag voor jou klaar. Zij hebben jarenlange ervaring en zijn altijd op de hoogte van laatste trends en ontwikkelingen Duifhuizen Middelharnis heeft verschillende grote, bekende merken in het assortiment.
Westdijk 26-28
3241 GV Middelharnis
Nederland
Openingstijden winkel
I.v.m. de corona maatregelen sluit de winkel elke dag om 17:00

Maandag 13.00-17.00
Dinsdag 10.00-17.30
Woensdag 10.00-17.30
Donderdag 10.00-17.30
Vrijdag 10.00-18.00
Zaterdag 10.00-17.00
Zondag Gesloten
Telefoonnummer winkel: +31(0)187-483663

Winkelgebied D’n Diek

Duifhuizen Middelharnis vind je op D’n Diek (‘de dijk’ in Flakkees dialect). Deze 2 kilometer lange winkelstraat is onderdeel van Middelharnis Centrum. D’n Diek is de ideale winkelstraat om te shoppen, te eten en te ontspannen. Bij de jachthaven kun je bijvoorbeeld een drankje doen op de gezellige terrasjes. De combinatie van kleine speciaalzaken en grote winkelketens maakt Middelharnis Centrum verrassend veelzijdig.

Bereikbaarheid Duifhuizen Middelharnis

Winkelstraat D’n Diek en natuurlijk Duifhuizen Middelharnis zijn centraal gelegen en goed te bereiken met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer. Middelharnis Centrum telt vier nabijgelegen blauwe zone parkeerplaatsen waar je met een parkeerschijf maximaal 2 uur gratis mag parkeren. Op parkeerplaats Spuiplein, vlak achter de Westdijk waar dé tassenwinkel van Middelharnis zich bevindt, kun je met de auto onbeperkt en gratis parkeren (d.d. 30-10-’17). Het winkelcentrum is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer per bus. Vanaf station Beneden Zandpad ben je slechts een paar minuten lopen verwijderd van Duifhuizen Middelharnis. 
Winkeloverzicht