Oud-Beijerland
De plek waar het allemaal begon! Duifhuizen Oud-Beijerland is het startpunt van de jarenlange historie en traditie. De tassenwinkel in Oud-Beijerland staat ook nu nog garant voor service en kwaliteit. Je bent bij deze tassen- en kofferwinkel aan het juiste adres voor een persoonlijk advies en mooie, kwalitatieve producten. Of je nu komt voor een koffer of toch voor een fashion tas, Duifhuizen Oud-Beijerland heeft het allemaal in huis!
Oost-Voorstraat 17
3262JE Oud-Beijerland
Nederland
Openingstijden winkel
Maandag: 13.00 - 17.30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: Gesloten
Telefoonnummer winkel: 0186-612011
Op zoek naar de leukste tassen en koffers? Bij Duifhuizen Oud-Beijerland vind je de nieuwste collectie in alle prijsklassen.

WINKELGEBIED OUD-BEIJERLAND

Oud-Beijerland vind je aan de noordzijde van de Hoeksche Waard, net onder de rook van Rotterdam. Het winkelgebied is met haar ruime winkelaanbod en historische pandjes aan de Oost-Voorstraat, de Havendam en de dijk zeker een bezoekje waard. Oud-Beijerland is met haar dorpse charme de ideale plek ideale plek om te shoppen, te eten en te ontspannen.

BEREIKBAARHEID DUIFHUIZEN OUD-BEIJERLAND

Het winkelcentrum van Oud-Beijerland en natuurlijk Duifhuizen Oud-Beijerland zijn centraal gelegen en goed te bereiken met de auto, fiets, het openbaar vervoer en zelfs met de veerpont. Het winkelgebied heeft diverse parkeergelegenheden waar je gratis je auto kunt parkeren (d.d. 06-11-2017). De grootste parkeerterreinen bevinden zich in Centrum Noord op het Ankerplein, Het Dok of Vierwiekenplein. Als je met de fiets reist, kun je deze in de daarvoor bestemde fietsenrekken op straat parkeren. Het centrum van Oud-Beijerland is verder uitstekend bereikbaar per bus en vanuit Spijkenisse en Rhoon ook per veerpont.
Winkeloverzicht