Rijswijk
Een winkel vol met tassen, koffers en portemonnees, het is een place to be voor de liefhebbers. Bij Duifhuizen Rijswijk kun je terecht voor leuke tassen en koffers van bekende en onbekende merken. Onze medewerkers helpen je graag om samen de perfecte tas of koffer uit te zoeken. Dankzij hun adviezen loop jij straks vol trots met je nieuwe aankoop en een glimlach bij ons de deur uit. Kunnen we jou binnenkort verwelkomen bij Duifhuizen Rijswijk?
Prins Willem Alexanderpromenade 30
2284 DG Rijswijk
Nederland
Openingstijden winkel
Maandag 12.00-17.30
Dinsdag 09.30-17.30
Woensdag 09.30-17.30
Donderdag 09.30-20.00
Vrijdag 09.30-17.30
Zaterdag 09.30-17.00
Zondag Gesloten
Telefoonnummer winkel: 070-3932365

Winkelgebied Rijswijk

Duifhuizen Rijswijk bevindt zich in het gezellige winkelcentrum In de Bogaard. Het winkelcentrum biedt meer dan 150 winkels midden in hartje Rijswijk. Je vindt er een variërend winkelaanbod van grote winkelketens met bekende merken tot kleine speciaalzaken met exclusieve producten. Naast het winkelaanbod is er tevens voldoende horecagelegenheid. Winkelcentrum Rijswijk is een leuke plek om te shoppen, te eten, te ontspannen en om even langs de tassenwinkel Rijswijk te gaan.

Bereikbaarheid Duifhuizen Rijswijk

Winkelcentrum In de Bogaard is centraal gelegen en is goed te bereiken met zowel de auto, de fiets, als het openbaar vervoer. Onder het Bogaardplein bevindt zich een ondergrondse parkeergarage waar je tegen betaling kunt parkeren als je met de auto reist. Je kunt je fiets eenvoudig stallen in een van de gratis fietsenstallingen vlakbij het winkelcentrum. Vanaf station Rijswijk ben je slechts een paar minuten lopen verwijderd van het winkelcentrum.  
Winkeloverzicht