Roosendaal
Ga je op vakantie, wil je jezelf verwennen met een nieuwe tas of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een jarige? Kom dan naar de tassenwinkel Roosendaal en de kofferwinkel Roosendaal. In onze Duifhuizen winkel tref je een grote collectie met de leukste koffers en tassen van topmerken. Even de geur van echt leer ruiken of een rondje lopen met een koffer, bij Duifhuizen Roosendaal kan het. Kom dus eens langs en vraag onze medewerkers om persoonlijk advies. Ze helpen je graag om de perfecte tas of koffer uit te zoeken.
Passage 25a
4701 AN Roosendaal
Nederland
Openingstijden winkel
Maandag 12.00-17.30
Dinsdag 09.30-17.30
Woensdag 09.30-17.30
Donderdag 09.30-17.30
Vrijdag 09.30-21.00
Zaterdag 09.30-17.00
Zondag Gesloten
Telefoonnummer winkel: +31(0)165-557954

Winkelgebied Roosendaal

De tassenwinkel Roosendaal bevindt zich in winkelcentrum Passage Roosendaal. Wanneer je het unieke, overdekte winkelcentrum in het hart van de binnenstad binnentreed waan je je compleet in Venetiaanse sferen. Het indrukwekkende interieur en gevarieerd aanbod aan exclusieve winkels en horecagelegenheid maakt een dagje winkelen een ware belevenis. Bij Winkelcentrum Passage Roosendaal ben je er echt even uit.

Bereikbaarheid Duifhuizen Roosendaal

Je vindt onze kofferwinkel Roosendaal in het winkelcentrum van Roosendaal. Dit winkelcentrum is centraal gelegen en goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het winkelgebied biedt diverse parkeergelegenheden waarvan de parkeergarage aan de Nieuwe Markt en de Biggelaar op steenworp afstand liggen van de Passage. Je kunt hier tegen betaling je auto parkeren. Met het openbaar vervoer is de Passage Roosendaal uitstekend bereikbaar per bus.
Winkeloverzicht