Rotterdam Alexandrium
Wil je een nieuwe tas, fijne koffer of handige portemonnee voor jezelf of als cadeau? Kom dan eens langs bij Duifhuizen Rotterdam Alexandrium. Je vind bij ons een groot assortiment tassen, koffers en portemonnees van bekende merken in één winkel. Onze enthousiaste verkoopspecialisten staan graag voor je klaar om je persoonlijke te adviseren. Kom dus snel langs bij de tassenwinkel Rotterdam Alexandrium en laat je verrassen door het assortiment.
Korte Poolsterstraat 3
3067 LZ Rotterdam
Nederland
Openingstijden winkel
I.v.m. de corona maatregelen sluit de winkel elke dag om 17:00

Maandag 09.30-18.00
Dinsdag 09.30-18.00
Woensdag 09.30-18.00
Donderdag 09.30-18.00
Vrijdag 09.30-18.00
Zaterdag 09.30-18.00
Zondag Gesloten
Telefoonnummer winkel: +31(0)10-4559515
Op zoek naar de leukste tassen en koffers? Bij Duifhuizen Rotterdam Alexandrium vind je de nieuwste collectie in alle prijsklassen.

Winkelgebied Rotterdam Alexandrium

Onze tassenwinkel Rotterdam Alexandrium vind je in het grote, overdekte Alexandrium Shopping Center. Het is de ideale plek om te shoppen, eten en ontspannen. Dankzij ruim 106 verschillende winkels is een bezoekje aan het Alexandrium Shopping Center zeker de moeite waard! Behalve het Shopping Center vind je hier ook de Megastores en de Woonmall. Het winkelcentrum Alexandrium is dus ook erg leuk voor een dagje winkelen.

Bereikbaarheid Duifhuizen Rotterdam Alexandrium

Onze kofferwinkel Rotterdam Alexandrium is centraal gelegen en goed te bereiken met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer. Het winkelgebied Alexandrium heeft vier overdekte parkeergarages waar je tegen betaling kunt parkeren als je met de auto reist. Je kunt je fiets zowel bewaakt als onbewaakt in een fietsenstalling parkeren. Met het openbaar vervoer kun je naar station Rotterdam Alexander, waar je slechts een paar minuten lopen verwijderd bent van het Alexandrium Shopping Center.  
Winkeloverzicht