De leukste fietstassen online!


Onbezorgd boodschappen doen op de fiets? Neem een fietstas! Bevestig de tas gemakkelijk aan je fiets en neem je boodschappen zonder problemen met je mee. Niet alleen voor het boodschappen doen erg handig, denk ook aan een picknick tijdens een lange fietstocht. Een fietstas komt altijd wel van pas!

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Je kent het wel, boodschappen doen op de fiets. Stuur vol met zware tassen in hoop dat je zonder te vallen thuiskomt. Maar daar is een oplossing voor bedacht namelijk, de fietstas! In heel veel verschillende soorten, maten, kleuren en prints. Ook bij Duifhuizen hebben we fietstassen mogen toevoegen aan ons assortiment. Zo kan jij onbezorgd boodschappen doen op de fiets.

De verschillende soorten fietstassen

Er zijn een aantal verschillen per fietstas. Allereerst, ga je voor een enkele fietstas of een fietstas dubbel. Enkel is makkelijk te bevestigen (vaak met haakjes) aan de bagagedrager van de fiets, deze zit dan aan één kant van de fiets. Wil je meer ruimte, ga dan voor een fietstas dubbel. Aan beide zijde van je fiets hangt nu een tas, waarin ruimte is voor je boodschappen. Deze fietstas hang je over je de gehele bagagedrager heen (vaak met klittenband te bevestigen).

Multifunctionele fietstas

Opzoek naar een mooi shopper voor een dagje weg of naar het werk? Hiervoor hebben wij de shopper/fietstas toegevoegd aan ons assortiment. Dit item is goed te dragen als normale tas, maar met de bevestigingshaken klik je de tas gemakkelijk aan je fiets vast.

Fietstas kopen bij Duifhuizen

Ben je ook benieuwd geworden naar de fietstassen, kom langs in één van onze winkels of bestel online! Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Zien we jou straks voorbijfietsen met een fietstas van Duifhuizen?