De mooiste en meest praktische sieradendozen!

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Een sieradendoos is de ideale oplossing om je dierbare sieraden in op te bergen. In een sieradendoos zitten je sieraden en horloges veilig opgeborgen en heb je goed overzicht over je collectie. Er zijn verschillende soorten en modellen. Je kunt kiezen voor een sieraden box met meerdere lagen waarin je een grote collectie kwijt kunt en genoeg ruimte hebt om ringen, armbanden, kettingen en horloges apart op te bergen. Misschien wil je je sieraden doos vaak meenemen om op locatie de passende sieraden bij je outfit te kunnen kiezen. Dan is een compacter model handig. Dan is het ook fijn om de box op slot te kunnen doen. Voor mannen en vrouwen met een grote horloge collectie is een speciale horloge box een uitkomst. Op de speciaal daarvoor bestemde kussentjes komt jouw horloge goed tot z’n recht en zit hij tevens veilig opgeborgen. Ideaal om je kostbare uurwerken veilig op te bergen en snel te kunnen kiezen welk exemplaar jij die dag om je pols wilt laten schitteren! Naast de functie waar de sieradendoos voor bedoeld is, het veilig en overzichtelijk opbergen van je sieraden, staat zo’n box ook nog eens prachtig op je kaptafel of vensterbank. Kortom, een sieradendoos is een praktische én stijlvolle oplossing om je sieraden- en horlogecollectie in te bewaren.

Een sieradendoos kopen bij Duifhuizen

In onze collectie vind je stijlvolle horloge- en sieradendozen van de merken Windrose en Davidt’s. Ben je op zoek naar een overzichtelijke mogelijkheid om je horloges op te bergen? Dan kun je kiezen voor een horlogedoos van Davidt’s voor 12 of 18 exemplaren. De dozen hebben een venster, waardoor je goed overzicht hebt over de inhoud. Als je je sieraden en horloges wilt combineren of meer ruimte wilt voor alleen je sieraden, dan kun je kiezen voor een box van Windrose van één, twee of drie lagen. Al dan niet met venster. Afhankelijk van jouw wensen zit er vast en zeker een passende sieradendoos in ons assortiment.

Online bestellen

Bestel jouw sieradendoos gemakkelijk, veilig én snel online bij Duifhuizen. Je kunt je pakketje snel thuis (of op een adres naar keuze) verwachten!