Over Duifhuizen


Duifhuizen is opgericht in 1953 en is één van Nederlands grootste aanbieders van tassen, koffers en klein lederwaren. Duifhuizen is inmiddels uitgegroeid tot een begrip op het gebied van lederwaren en reisbagage in een groot deel van Nederland. Op dit moment heeft Duifhuizen 25 winkels en een uitgebreide online winkel.

HOE HET ALLEMAAL BEGON..

Als twaalfjarige jongen werkte de grondlegger van het bedrijf, Duifhuizen SR, bij een schoen- en zadelmakerij in het Zuid-Hollandse Oud-Beijerland. Door oorlogstijd was studeren niet mogelijk en stond hij op jonge leeftijd al op de werkvloer. Hierdoor heeft hij veel ervaring op kunnen doen in de lederbranche. Duifhuizen senior had altijd al de ambitie om een eigen bedrijf te starten. Dit realiseerde hij door het verkopen van zijn handgemaakte tassen en portemonnees op maat. Hij opende in 1953 een winkel aan de Molendijk in Oud-Beijerland. Het kleine bedrijfje groeide, hierdoor werd er meerdere keren verhuisd naar grotere panden. Mevrouw Duifhuizen kwam ook in het bedrijf om haar man te helpen in de winkel. Zij voegde de verkoop van lederen kleding toe. Een kleine 35 jaar later werd het bedrijf overgenomen door de zoons van meneer en mevrouw Duifhuizen. Vanaf dat moment heeft het bedrijf een flinke groei doorstaan. 68 jaar later is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een BV met dezelfde passie als toen: Onze klanten de beste service en producten bieden als het gaat om allerlei soorten tassen, portemonnees en bagage!

DUIFHUIZEN, LAAT ZIEN WIE JE BENT

De huidige winkel in Oud-Beijerland bevindt zich aan de Oost-Voorstraat 17 in Oud-Beijerland. In totaal zijn er 25 fysieke Duifhuizen winkels en een online webshop waar je een uitgebreid assortiment business tassen, mode artikelen, schooltassen, portemonnees en handige reisbagage kunt vinden. Door persoonlijke service, jaren van ervaring en een enthousiast team proberen wij je zowel in de winkel als in de webshop goed te adviseren. Wij vinden het belangrijk dat de juiste tas, koffer of portemonnee bij je past, het straalt immers uit wie je bent!