Al jouw pennen netjes opgeborgen in een etui


Een etui hoort thuis in iedere schooltas. Naast je boeken is het prettig als alle pennen, potloden en andere materialen bij elkaar opgeborgen zitten in de tas. Zo is het makkelijk om snel een pen of potlood bij de hand te hebben en blijft de schooltas verder netjes. Etuis zijn verkrijgbaar in neutrale kleuren maar ook in allerlei hippe printjes, afhankelijk van wat je zoekt is dus alles mogelijk!


lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Je pennen, potloden, stiften en bijvoorbeeld je passer bewaar je natuurlijk in een schooletui. Als je iedere dag naar school gaat is een etui een onmisbaar item. Want als je hem niet gebruikt, zitten je pennen los in je tas óf je hebt gewoon geen pennen bij je. En dat is niet handig natuurlijk.

Een etui voor iedereen

Bij Duifhuizen bieden we etuis aan van verschillende merken. Zo zijn er sportieve etuis, trendy etuis en etuis voor de kleintjes. De Eastpak etuis zijn sportief en hebben een basic maar praktisch design. Wij bieden Eastpak etuis aan in verschillende kleuren, zo zijn ze leuk voor jongens en meisjes.

Ted Baker biedt trendy etuis aan! Ze zijn compact en schattig en voorzien van het herkenbare Ted Baker strikje. 

Navigeer snel naar deze populaire merken:

  • Etui Eastpak
  • Etui Ted Baker

Etuis kun je combineren

Het leuke van de etuis bij Duifhuizen is dat je ze kunt combineren met een bijpassende schooltas. Of dit nu gaat om de sportieve etuis van Dakine of Eastpak of juist de schattige etuis van Zebra Trends we hebben er ook tassen van!

Geef je de schooltas bijvoorbeeld voor een verjaardag dan is het leuk om ook de etui erbij te geven! Je kunt een kijkje nemen bij ons aanbod schooltassen en aan de linkerkant filteren op merk, zo krijg je snel een overzicht.

Etui kopen? Bestel  ‘m online!

In onze webshop vullen we steeds opnieuw de collectie aan volgens de laatste trends. Dit doen we ook zeker bij de etuis! Dus er zit er altijd wel eentje bij die aan jouw wensen en eisen voldoet.

Heb je uit dit aanbod een keuze kunnen maken? Het makkelijkst is om de etui dan online te bestellen. Zodra wij jouw bestelling zien binnen komen gaan we direct voor je aan de slag en zoeken we de etui op. Deze wordt zorgvuldig ingepakt en meegegeven aan de post! Je kunt de etui binnen no-time in huis verwachten.

Kom je liever even in de winkel kijken? Kijk dan hier even welke winkel het dichtst bij je in de buurt zit. We helpen je graag bij het maken van je keuze voor een passende etui.