Op zoek naar een 17 inch laptoptas? Bekijk de uitgebreide collectie


De laptop met een 17 inch beeldscherm wordt vaker thuis gebruikt. Dit komt door het grote formaat en het gewicht. Toch wil je een 17 inch of een 17.3 inch laptop soms ook vervoeren. Daarom is er de laptoptas 17 inch. Voordat je een laptoptas koopt is het echter verstandig om altijd de maat van je hele laptop in centimeters op te meten. Bij ieder model staat de maat van laptopvak in centimeters vermeld. Zo weet je zeker dat je laptop in de tas past.


lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Heb jij een 17 inch laptop? Dan is het vaak lastig om daar een perfecte tas voor de vinden waar je laptop in past. Bij Duifhuizen hebben we speciaal voor deze grote laptops 17 inch laptoptassen. Zo blijft je laptop goed beschermd tegen stoten en vuil van buitenaf. Je kunt je laptop zo veilig vervoeren, of je nu op de fiets gaat, met de auto of met de trein. Neem snel een kijkje bij ons assortiment 17 inch laptoptassen!

Business, studie of school

Het belangrijkste is dat de laptoptas 17 inch je laptop goed beschermt en dat je hem op een comfortabele manier overal mee naar toe kunt nemen. Of dit nu een aktetas, rugzak of schoudertas is. Een laptoptas 17 inch is geschikt voor grotere laptops en biedt vaak veel ruimte om ook je andere spullen zoals een notitie blok of een lunch pakketje in op te bergen. Ideaal voor als je een hele dag naar school, college of naar je werk moet. Natuurlijk horen bij deze verschillende activiteiten ook verschillende stijlen laptoptassen. Zo zal jij voor je werk misschien een nettere laptoptas 17 inch aanschaffen dan voor je studie of school. Om de keuze makkelijker te maken hebben wij een selectie gemaakt. Waar ga jij je laptoptas 17 inch voor gebruiken?

Past je laptop in de laptoptas 17 inch?

Om er zeker van te zijn dat je laptop daadwerkelijk in de laptoptas 17 inch past adviseren wij om je laptop om te meten en te vergelijken met de laptopvak maten. Deze laptopvak maten staan weergeven in de productspecificaties bij het product. Zo weet je zeker dat je laptop in de laptoptas 17 inch zal passen en voorkom je teleurstelling. Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, die helpen je graag.

Laptoptas 17 inch gevonden die bij jou past?

Als jij je ideale laptoptas 17 inch hebt gevonden dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Ben nog aan het zoeken? Dan helpt het misschien om de filters aan de linkerzijde van de pagina te gebruiken. Hiermee kun je filteren op jouw gewenste eigenschappen. Des te sneller heb jij je perfecte laptoptas gevonden. Neem ook eens een kijkje bij deze merken:

  • Enrico Benetti laptoptas 17 inch
  • Micmacbags laptoptas 17 inch

Bestellen gaat daarna gemakkelijk en snel, en voor je het weet ontvang jij jouw 17 inch laptoptas netjes verpakt thuis zonder dat je er de deur voor uit hoeft!