Een school rugzak voor school en onderweg

Met een school rugzak draag je het gewicht van je boeken goed verdeeld op je rug. Tegelijk heb je, je handen vrij. Lekker makkelijk als je heen en weer reist met de bus, trein of op de fiets! Natuurlijk kun je de tas ook nonchalant over één schouder hangen. School rugzakken zijn er van alle bekende merken en volgens de laatste trends. Neem je ook je laptop mee? Bekijk dan de schoolrugzakken met een laptopvak.

lees meer inklappen
Sortering:
Filter

Een school rugzak is iets wat iedereen wel een keer nodig heeft. Voor de basisschool, middelbare school of het hoger onderwijs er is altijd een moment dat je er een aanschaft! Dan is het belangrijk dat je een rugzak kiest die bij je past, eentje waar je helemaal weg van bent natuurlijk. Nog belangrijker is dat je, je boeken en ander studiemateriaal gemakkelijk kan vervoeren.

Want of je nu met de fiets of met het openbaar vervoer gaat, een school rugzak krijgt altijd wat te verduren. Stevigheid en bescherming zijn dan ook een van de eisen waar een rugzak school aan moet voldoen.

Optimaal materiaal

Duifhuizen biedt een breed assortiment school rugzakken aan. Hierin zit er onder andere een verschil in het materiaal dat er gebruikt wordt. Het materiaal is altijd stevig genoeg om gewicht te kunnen dragen en is ervoor gemaakt om dagelijks je spullen te vervoeren. Maar welk materiaal heeft nu welke eigenschappen? Om daar achter te komen vind je hieronder een overzichtje van de meest gebruikte materialen.  

Nylon is de meest gebruikte materiaalsoort voor rugzakken. De eigenschap van nylon is dat het vormvast en waterafstotend is (ideaal in ons kikkerlandje!). 

Er zijn ook leren rugzakken in het assortiment. Leer gaat lang mee en is dus een duurzaam materiaal. Echter moet je leer wel goed onderhouden. Vergeet niet je tas in de sprayen met onderhoudsmiddel!

School rugzak aanbod

Er zijn natuurlijk populaire merken die altijd een leuke én brede collectie school rugzakken hebben. De volgende drie merken zijn ontzettend populair. Maar dat is niet alles! Er zijn ook genoeg andere merken om uit te kiezen!

Too cool for school

Nu we weten aan welke eisen een rugzak school moet voldoen is het tijd om de uitstraling van de rugzakken eens te bekijken. Je school rugtas is namelijk niet alleen praktisch maar ook een fashion item. Er zijn rugzakken voor school met printjes bijvoorbeeld: bloemen, camouflage, cartoon, stippen, strepen en tekst. Last but not least zijn de rugzakken natuurlijk te vinden in alle kleuren. Er zit er ongetwijfeld eentje bij die helemaal naar jouw smaak is!

Online bestellen? Dan heb je de rugzak snel in huis!

Als je al besloten hebt welke schoolrugzak je wilt hebben kun je hem direct online bestellen. Kom je liever nog even langs in een van onze winkels om de tas te bekijken? Geen probleem, wij helpen je graag bij het maken van je keuze!