Reiskoffers en reistrolleys voor dames en heren


Je kijkt al weken uit naar je vakantie en alles is tot in de puntjes geregeld. Toch is een goede reiskoffer ook belangrijk. Bij het kiezen van een reiskoffer moet je met bepaalde zaken rekening houden zoals het materiaal, de grootte, maar ook het slot. Als je naar de Verenigde Staten reist is het bijvoorbeeld van belang om een TSA-slot te hebben. Bekijk ons brede aanbod aan verschillende reiskoffers!

lees meer inklappen
Sortering:
€ 219,00‌ € 199,00 -9%
Samsonite Spark SNG spinner 67 cm blue
Filter

Heb jij je vakantie al geboekt en ben je op naar een nieuwe reiskoffer? Bij Duifhuizen bieden we een ruim assortiment met voor ieder wat wils. Een koffer is een cruciale onderdeel van je vakantie, weekendje weg of stedentrip. De juiste reiskoffer zorgt dus ervoor dat jij optimaal van jouw welverdiende vakantie kunt genieten!

De juiste reiskoffer voor iedere reis

Een reiskoffer is een investering en je wilt zo vaak mogelijk jouw koffer meenemen naar verschillende bestemmingen. Toch is het goed om van te voren na te gaan wat voor type reiziger je bent. Ga je vaker kort op vakantie zoals op een stedentrip of ga je graag op een langere vakantie naar een verre bestemming? Dit is een vraag die je zeker helder moet hebben tijdens het kopen van jouw nieuwe reisbagage. Zo koop jij de juiste reiskoffer die past bij het type reis dat jij voor ogen hebt!

Handbagage formaat of toch een grote reiskoffer

Wij houden ervan om nieuwe steden te ontdekken, maar ook nieuwe culturen. Ga je een paar dagen op stedentrip of vakantie dan is een handbagage ideaal qua formaat. Je neemt de koffer gemakkelijk met je mee en hij mag veelal met je mee als cabine koffer in het vliegtuig. Op de plaats van bestemming manoeuvreer je gemakkelijk met je koffer door alle nieuwe straten de stad.

Een grote reiskoffer biedt meer ruimte en is dan ook een goed formaat voor als je een langere vakantie op de planning hebt staan. Een vakantie naar een mooie exotische bestemming of jouw lang gedroomde reis naar de Verenigde Staten.

TSA-slot voor de Verenigde Staten

Ga jij die droomreis naar de Verenigde Staten maken of ga je op een shopping trip naar New York dan moet je eraan denken dat je het juiste kofferslot hebt. Voor de Verenigde Staten is het belangrijk om een koffer te hebben met een TSA-slot. Dit slot kan door de douane opengemaakt worden zonder dat het slot kapot hoeft. De medewerkers bij de douane hebben een sleutel waarmee de koffer zonder schade opengemaakt kan worden.
 

Harde of zachte reiskoffer

Voor vliegreizen is het verstandig om te kiezen voor een harde koffer, omdat je bagage daarin beschermd zit wanneer ermee gegooid wordt en de koffer tevens beter bestand is tegen diefstal. Wanneer je reist met auto of bus is een zachte koffer handig, omdat die makkelijker is in te passen in de achterbak of de bagageruimte. Daarnaast heb je nog keus uit het aantal wielen. Je leest het al, de mogelijkheden zijn enorm.

Merken reiskoffers: Samsonite & SUITSUIT

We hebben een groot assortiment aan reiskoffers. We hebben natuurlijk bekende merken zoals Samsonite en SUITSUIT, maar Travelite en Enrico Benetti zijn zeker goede koffers die het bekijken waard zijn! Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen. Door een gerichte selectie via de filters kun jij gemakkelijk de juiste koffer en merk vinden die bij jou past.
 

Bestel jouw nieuwe reiskoffer online

Ben je erover uit welke reiskoffer jouw nieuwe reisgenoot gaat worden? Dan kun je via onze Duifhuizen webshop snel en eenvoudig jouw droomkoffer bestellen. Wil je hem een keertje in het echt zien? Dan kun je de koffer ook in één van onze winkels bekijken. Het is wel verstandig om van te voren na te gaan of de koffer van jouw keuze in de winkel aanwezig is.