Bekijk hier onze kinderkoffers in de leukste kleuren, prints en designs!


Als je op reis gaat met kinderen moet je ook rekening houden met hun bagage. Je kunt deze in je eigen koffer stoppen, maar is het niet veel leuker als jouw kleine reiziger zijn of haar eigen koffer kan inpakken en meenemen? Doordat de koffers veelal een compact formaat hebben, heb je alle essentials gelijk bij de hand! Alle kinderkoffers zijn voorzien van een leuke kleur, print of van een speciaal design. Daarom is het voor jouw kleintje ook heel leuk om de koffer zelf te rijden.

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Een kinderkoffer is uitermate geschikt om te gebruiken en mee te nemen naar verschillende gelegenheden waar je met je kind naar toe gaat. Dankzij het vaak compacte formaat is een kinderkoffer goed hanteerbaar en toch gaan alle spullen zoals speelgoed, luiers en dergelijke gemakkelijk in de koffer. Extra leuk is het wanneer er een printje op de koffer staat, zo word je kind al gauw enthousiast de koffer zelf te willen rijden en mee nemen. Naast een kinderkoffer gebruiken als handbagage in het vliegtuig, gebruik je deze ook prima voor een dagje weg, of mee met een auto vakantie!

Kinderkoffer kopen bij Duifhuizen

Een kinderkoffer zoek je uiteraard uit bij Duifhuizen! In ons assortiment zijn verschillende merken te verkrijgen met uiteenlopende kleuren en printjes. Ieder kind heeft natuurlijk zijn eigen eisen en wensen. Of je kind nu sportief en stoer is of van prinsessen houdt, er zit zeker een geschikte koffer bij! En veelal ook met de printjes die kinderen vandaag de dag helemaal leuk vinden. De koffers zijn zo afgewerkt dat ze naast mooi ook praktisch zijn dankzij bijvoorbeeld de afsluitende rits of de uitschuifbare trekstang. Je hebt daarnaast ook nog eens de keuze uit verschillende materialen. Ga je bijvoorbeeld voor een harde koffer gemaakt van ABS of voor een zachte koffer gemaakt van nylon? Een aantal merken met kinderkoffers zijn Samsonite en Trixie.

Het is van belang om een kinder koffer uit te zoeken die helemaal past bij jouw kleine wereldreiziger, maar het is ook belangrijk om jouw eigen wensen in het achterhoofd te houden. Waar ga jij met je kleintje naar toe en wat wil je exact allemaal meenemen.

Kinderkoffer online kopen bij Duifhuizen

Als je niet in de gelegenheid bent om naar één van onze winkels te komen en een kinderkoffer uit te zoeken, dan is dat geen probleem! Online bieden wij verschillende leuke en vrolijke koffers aan. Zo ook voor onze kleinste klant. Je kan de koffer samen uitzoeken zodat jullie allebei helemaal tevreden zijn. En dan is het alleen nog maar wachten tot het moment dat jouw kleintje trots met zijn of haar kinderkoffer naast zich loopt! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.