Snel en gemakkelijk op reis met handbagage koffers


Ben je op zoek naar een koffer met een compact formaat voor een korte vakantie? Dan is een handbagage koffer helemaal iets voor jou! Je kan in de meeste gevallen je koffer bij je houden aan boord van het vliegtuig, dus je hoeft niet meer te wachten bij de bagageband! Het is wel verstandig om te checken wat de maximale afmetingen zijn voor handbagage. Zo kom je niet voor verrassingen te staan op het vliegveld! Wij zijn niet aansprakelijk wanneer jouw handbagage koffer wordt geweigerd door onjuiste afmetingen.

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Een handbagage koffer is de ideale koffer voor een weekendje weg, een citytrip of een korte vakantie. Een handbagage koffer is compact en heeft een maximale hoogte van 56cm. Dit zorgt ervoor dat er genoeg spullen in de handbagage koffer passagiers voor een aantal dagen en dat de koffer mee mag als cabinekoffer in het vliegtuig. Je hebt jouw belangrijke dingen altijd bij de hand en je hebt niet bij de bagageband te wachten op koffer handtas maar je kunt direct gaan genieten van je bestemming.

Een zachte of een harde handtaskoffer?

Ons aanbod aan handbagage koffers is zo ruim dat we begrijpen dat een keuze maken niet gemakkelijk is. Om de keuze iets eenvoudiger te maken is het handig om te bedenken eigenschappen jouw handtaskoffer moet hebben. Kies bijvoorbeeld voor een zachte handtaskoffer of toch liever een harde handtaskoffer? Wij hebben van beide koffers handbagage de voor-en nadelen op een onderstaande afbeelding:

Zachte handtas koffer:
Als je op zoek bent naar een koffer die flexibel is en licht van gewicht, dan is een zachte koffer handtas zeker wel iets voor jou! Terwijl de cabinekoffer licht van gewicht is hou je meer gewicht over voor jouw bagage. Je kunt dus meer spullen meenemen tijdens jouw korte vakantie. Naast zachte handtassen één van meerdere voorvakken, ideale willen zo kunnen je dingen zoals een paspoort en niet stoppen en heb je ze gelijk bij de hand. Heb je op jouw bestemming een huurauto of ga je jouw handbagage koffer ook gebruiken tijdens autovakanties? Ook dan is een koffer handbagage een goede keuze want deze geeft mee en is gemakkelijk op te stapelen in de achterbak van een koffer.

Harde handtas koffer:
Wil jij jouw spullen maximaal beschermen? Dan is een harde handtas koffer een goede keuze. Door de harde schaal zijn je spullen beter beschermd tegen vallen en stoten. Dit is een goede optie als de kans bestaat dat jouw handbagage koffer mee moet in het ruim. We weten dat ze op de luchthaven allemaal omgaan met koffers.

Andere belangrijke eigenschappen van een koffer handbagage zijn bijvoorbeeld wat voor soort slot de cabinekoffer heeft, de kleur van de handbagage koffer, het gewicht, de inhoud materiaal. Je kunt de filters gebruiken om tot jouw ideale handbagage koffer te komen.

De afmetingen van een handbagage koffer

Niet handtas heeft afmetingen en dat wil ook niet elke luchtvaartmaatschappij hanteert elke dezelfde handtas afmetingen. We willen adviseren bij de afmetingen van de handtas te controleren bij de luchtvaartmaatschappij zelf.

Merken handtas koffer bij Duifhuizen

Binnen ons assortiment hebben we vele verschillende merken handtaskoffers. De merken kunnen op veel verschillende vlakken zoals materiaal, prijsklasse, kleuren en series. Een aantal top merken koffer handtas binnen ons assortiment zijn:

  • Samsonite handbagage koffers: Samsonite staat bekend om zijn kwaliteitskoffers. Omdat Samsonite verschillende series heeft met cabinekoffers zit er altijd wel een handbagage koffer bij die voldoet aan jouw eisen. Zo zijn er series van lagere prijsklasse, met verschillende kleuren en eigenschappen.
  • SUITSUIT handbagage koffers: Ben jij op zoek naar dé koffer waar elke it-girl mee loopt van hou je gewoon heel erg van pastelkleurtjes? Dan verleden een SUITSUIT koffer handtas helemaal bij jou! Ga jij voor een Fabulous Fifties handtas koffer in een leuk pastelkleurtje of toch voor een print? 
  • Enrico Benetti handtaskoffer:   handtaskoffers zijn de perfecte combinatie tussenage en praktisch.

Goedkope handtas koffer

Geef je het liefst zo min mogelijk geld uit aan een koffer dus ben je op zoek naar een handtas koffer aanbieding van een goedkope handtas koffer? Dan zit je ook goed bij Duifhuizen. Omdat we koffers in verschillende prijsklasse hebben, hebben we ook goedkope handbagage koffers. Bekijk bijvoorbeeld eens de handbagage koffers van Enrico Benetti. Daarnaast hebben we ook handbagage koffer aanbiedingen van top merken zoals Titan, Samsonite en Bric's.

Handbagage koffer online kopen bij Duifhuizen

Heb jij uit ons grote assortiment een handbagage koffer kunnen kiezen die aansluit op jouw wensen? Perfect! Je koffer dan alleen nog maar online via de webshop te bestellen en dat gaat heel makkelijk. Jij kiest een betaalmethode en een afleverpunt en wij zorgen dat jouw koffer handtas zo snel mogelijk jouw kant op komt. We snappen natuurlijk dat je niet kunt wachten om op reis te gaan met jouw nieuwste aanwinst. Wil je toch nog een aantal cabinekoffers vergelijken van heb je nog vragen? Je bent zes dagen per week welkom in een van onze filialen. Onze verkoopmedewerkers kunnen je adviseren over alle handtaskoffers. Natuurlijk kun je ook altijd onze klantenservice per mail, chat of telefoon bereiken met vragen over handtaskoffers.