De leukste kindertassen: Pick & Pack!


De leukste kinderrugzakken. De prints gaan van heel stoer met haaien tot aan lief, bloemig. Zo zit er altijd wel een print bij voor jouw mini-me. De Pick en Pack rugzakjes zijn er in twee maten, zijn afsluitbaar met een rits en hebben handige vakjes. Met welke print maken we jouw kid(s) blij?

lees meer inklappen
Sortering:
Filter

Met een kinderrugzakje van Pick en Pack wordt het een feestje om naar school te gaan! Deze rugzakjes zijn ideaal van formaat voor een peuter en kleuter. Laat jouw kleuter zijn of haar favoriete print kiezen om mee te nemen naar school, oma of voor een dagje weg. De prints variëren van een stoere haai tot lief bloemig.

De kinderrugzakjes zijn afsluitbaar met een rits, zo zitten de spullen goed opgeborgen. In de rugzak zit een sleutelhakje, hier kan je op een makkelijke manier bijvoorbeeld de fietssleutel aan worden gehangen en raken ze deze minder snel kwijt.

Het geschikte model kinderrugzak

Liever een iets groter model rugzak? De Pick en Pack kinderrugzakjes hebben we ook in de maat M (A4-formaat). Dan is de rugzak makkelijk door te dragen in groep 3, 4 en 5. Bekijk hier welke rugzak het beste bij jouw kind pas:

Bestel je Pick en Pack kinderrugzak makkelijk online!

Is er een keuze gemaakt? Bestel de kinderrugzak gemakkelijk online! Liever even in de winkel kijken naar de verschillende formaten en prints, onze teams in de winkels helpen je graag mee met een keuze maken.

Verdere vragen of opmerkingen, neem contact op met onze klantenservice.