Duifhuizen Zakelijk


Ben jij op zoek naar originele relatiegeschenken, kerstpakketten, zakelijke cadeaus of gewoon een aardigheidje voor werknemers of klanten? Duifhuizen biedt je als zakelijke klant een uitgebreid assortiment aan met talloze mogelijkheden. Natuurlijk denken wij graag met je mee en doen we een passend voorstel. Ook voor speciale wensen deinzen wij niet terug. Met ruim 65 jaar ervaring komen wij er altijd met elkaar uit!  

Business 2 Business

Het is altijd lastig wat je het beste cadeau kunt geven aan een zakenrelatie. Bij Duifhuizen Tassen & Koffers kun je terecht voor originele relatiegeschenken. Zo kun je een Secrid laten personaliseren met een bedrijfslogo of naam. Dit zorgt net voor de persoonlijke touch die het voor veel mensen leuker maakt om het product te gebruiken. Maar denk ook aan een koffer, deze kunnen wij op diverse manieren personaliseren. Wij denken graag met je mee. Uiteraard ook als je items niet gepersonaliseerd wilt hebben maar wel meer dan 5 stuks wilt bestellen. We doen je graag een passend aanbod. 

Wil je zeker weten dat de relatie tevreden is met het cadeau, dan kun je er ook voor kiezen om de hoes van onze cadeaubonnen te personaliseren en een cadeaubon te geven.

Naast deze voorbeelden zijn er uiteraard nog veel meer mogelijkheden, wil je meer weten over ons aanbod met betrekking tot business-2-business? Schroom dan niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier!  


Vul onderstaand formulier in met je vraag en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug met een passend aanbod!

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Privacy *