Bescherm je laptop met een laptophoes uit de collectie


Of je hem nu nodig hebt voor je studie, werk of gewoon voor gebruik in huis. Iedereen heeft tegenwoordig een laptop die vrijwel overal mee naar toe gaat. Maar ook als je hem simpelweg thuis netjes op wilt bergen. Op zulke momenten is een laptophoes de ideale oplossing. Je wilt jouw laptop natuurlijk wel in topconditie houden!

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Moet je vaak reizen met je laptop? Dan zorg je natuurlijk voor een maximale bescherming. Laptophoezen kunnen je daarbij helpen. Met een hoes voor de laptop houd je hem heel en mooi, ook als je onderweg bent. De laptop sleeve kan heel goed in combinatie met een handtas of laptoptas gebruikt worden. Ze zorgen namelijk voor net iets meer bescherming dan alleen een tas. Daarnaast is een hoes ook erg fijn als je thuis bent en je de laptop wilt opbergen, bijvoorbeeld in de kast of onder de tafel. Ben je dus zuinig op de laptop? Kies dan voor een mooie hoes!

Laptophoezen in verschillende maten

Bij een laptop sleeve is het juiste formaat erg belangrijk. De hoes moet namelijk nauw om je laptop heen aansluiten. De modellen mogen wel iets te groot zijn, maar natuurlijk niet te groot. Wanneer je laptop gaat schuiven in de hoes zal de bescherming namelijk minder worden. Gelukkig zijn er diverse maten verkrijgbaar waaronder 13 inch en 15 inch hoezen.

Je ziet dat de modellen worden gemaakt aan de hand van de inch maten. Bij de aankoop moet je echter wel goed opletten. Hoewel de inch maat gelijk is kan de centimeter maat verschillen. Wij raden daarom aan om even je laptop met een centimeter op te meten en de maat te vergelijken met de maat van de hoes. Zo weet je zeker dat je nieuwe laptophoes past en dat je laptop optimaal beschermd wordt.

De laptop sleeve is verkrijgbaar in diverse materialen

De collectie laptophoezen kent een leuke variatie als je kijkt naar materialen en stijlen. Misschien denk je er niet snel over na, maar het materiaal is zeer bepalend voor de uitstraling van de hoes. Je kunt kiezen uit diverse materialen. Ga je voor functioneel? Dan is de nylon laptophoes precies goed. Ga je voor stijlvol? Dan is de textiel laptophoes een aanrader. En wil je een model dat stijlvol en stevig is? Dan moet je zeker voor een leren laptophoes kiezen. Een laptop sleeve van leer is onwijs mooi en heeft een lange levensduur. Ook heeft leer een zakelijke uitstraling waardoor de modellen perfect zijn voor het zakenleven of in de collegezaal.

Koop je laptophoezen Bij Duifhuizen online!

Laptophoezen staan bekend om het gewatteerde model waardoor laptops worden beschermd tegen stoten en krasjes. Maar niet alleen de functionele kant is belangrijk. Ook de buitenkant en het ontwerp tellen zeker meer. Gelukkig kun je bij Duifhuizen kiezen uit diverse kleuren en materialen.  Een laptop sleeve vinden die bij je past is dus helemaal geen lastige opgave. Een laptophoes kopen kan online of in één van onze winkels, het is aan jou wat je prettiger vindt. En heb je nog geen tas waar je laptop in past? Dan zijn de laptop backpack of de reguliere laptoptas zeker aan aanrader!