Schrijfmappen: ideaal voor zakelijk gebruik


Als je vaak op pad bent voor werk of studie het ideaal om een schrijfmap mee te nemen. Dit is niet alleen stijlvol maar ook praktisch. Hierin noteer je direct alles wat je niet wilt vergeten en heb je al je aantekeningen georganiseerd en snel bij de hand. In een schrijfmap past niet alleen een notitieblok maar zit vaak ook ruimte voor pennen/potloden, pasjes en visitekaartjes van je contacten. Regel jij je zaken graag gestructureerd? Dan mag een kwaliteits schrijfmap zeker niet ontbreken!lees meer inklappen

Heb je een zakelijke afspraak buiten de deuren of wil je al je papieren netjes bij elkaar houden? Dan is een schrijfmap echt ideaal. Ook in een opgeruimde werktas kunnen deze mappen niet ontbreken. Ze houden rondslingerende papieren immers bij elkaar en zorgen ervoor dat je papieren netjes bij je afspraak aankomen. De mappen behoren tot één van de businessaccessoires die je eigenlijk wel moet hebben om serieus over te komen. Gelukkig zijn schrijfmappen er in allerlei soorten en maten. In de Duifhuizen collectie vind je een ruim aanbod. Neem dus snel een kijkje.

Op stap met een schrijfmap

Als je vaak op pad bent voor je werk zijn je werktas en schrijfmappen ideaal om mee te nemen. Verschillende vakjes zorgen ervoor dat je jouw papieren en kaartjes geordend kunt opbergen en gemakkelijk kunt terugvinden. Er zijn schrijfmappen met rits welke je dus volledig kunt afsluiten, maar ook met magneetsluitingen. Daarnaast zijn er ook modellen welke je dicht kunt vouwen zonder speciale sluiting. De meeste exemplaren bieden naast ruimte voor een schrijfblok ook ruimte voor pennen, potloden en eventuele losse papieren. De echte luxe mappen zijn voorzien van een twee-in-één functie en bieden ook ruimte voor bijvoorbeeld je Ipad. Ideaal toch?

Maak je zakelijke look compleet

Naast dat schrijfmappen erg functioneel zijn, zijn ze ook een toevoeging voor je zakelijke look. Het laat namelijk zien dat je gestructureerd bent en een professionele uitstraling hebt. Een map voor papieren is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Als je echt voor de perfecte look wilt gaan kun je dus ook een schrijfmap nemen in dezelfde kleur als je werktas. Wij hebben de volgende kleuren in onze collectie:

  • Schrijfmap zwart
  • Schrijfmap bruin

Leren schrijfmap voor de professional

De meeste schrijfmappen zijn gemaakt van 100% duurzaam leer. Hierdoor hebben ze een luxueuze uitstraling en een hoge productkwaliteit. Heb je al een mooie werktas van leer? Dan is een mooie leren schrijfmap een perfecte match. Hieronder hebben we twee merken uitgelicht met luxe leren schrijfmappen:

  • Castelijn en Beerens leren schrijfmap
  • Gio Gini leren schrijfmap

Wil je een mooi kunstleren exemplaar? Dan hebben we ook de Dermata schrijfmap en de Samsonite schrijfmap. Het voordeel van kunstleer is dat het geen vocht doorlaat. Wel zal een kunstleren schrijfmap sneller slijten dan een leren variant.

Ga je voor een schrijfmap A4 of een schrijfmap A5?

Een map voor papieren is in verschillende formaten verkrijgbaar. De modellen kunnen grofweg onderverdeel worden in A4 en A5. Het A4-model is, zoals de naam al zegt, geschikt voor A4 documenten. Het A5-model is de helft kleiner dan het A4-model. Deze mappen zijn wat compacter waardoor ze gemakkelijker passen in bijvoorbeeld een aktetas. Het A5-model wordt voornamelijk gebruikt voor een notitieboek en wat losse papieren. Het A4-model is super handig voor het vervoeren van contracten of belangrijke documenten. Voor welk formaat ga jij?

Gemakkelijk & snel bestellen

Wil je als een echte professional naar al je zakelijke afspraken gaan? Kies dan snel een schrijfmap uit bij Duifhuizen. In onze winkels en online tref je een leuke collectie leren mappen aan. Je kunt zo rustig je keuze maken. En twijfel je nog? Dan is onze klantenservice er om je te adviseren. Naast de schrijfmappen hebben we bij Duifhuizen nog veel meer producten voor een zakelijke look. Wat dacht je bijvoorbeeld van laptoptassen om naast je papieren ook je laptop mee te nemen naar al je zakelijke afspraken?