Versier je sleutelbos met een sleutelhanger

Op zoek naar een leuke accessoire voor aan je tas of sleutels? Dan is een sleutelhanger wat je zoekt! Kies voor een leuke kleur of leuk figuurtje en geef je tas of sleutels gelijk een trendy look! Daarnaast is een sleutelhanger aan je sleutels ook extra handig als je ze in je tas hebt zitten, zo vind je ze veel gemakkelijker terug. 

lees meer inklappen

Sleutelhangers zijn de ultieme musthaves! Een sleutelhanger zorgt niet alleen voor een unieke look, maar je vindt ook je sleutels snel en gemakkelijk terug in je tas. Super praktisch! Daarnaast is een sleutelhanger niet alleen geschikt voor je sleutelbos, maar ook perfect te gebruiken als tashanger aan je tas. Hang je favoriet aan je tas en onderscheid jezelf! De ultieme finishing touch.

Sleutelhanger of tashanger?

Wat is nu het verschil tussen een sleutelhanger en een tashanger? Nou, eigenlijk helemaal niks. Het is maar net waarvoor jij het accessoire wilt gebruiken. Een sleutelhanger kan een tashanger zijn en andersom. In het ruime sleutelhanger assortiment van Duifhuizen zijn verschillende merken, kleuren en stijlen te vinden. Daarnaast zijn er ook tashangers van diverse materialen zoals leer en metaal. Heb jij al iets in gedachten? Hieronder hebben we een paar merken op een rijtje gezet zodat je nog wat inspiratie kunt opdoen. 

Extra tip voor het gebruik van je sleutelhanger: Altijd op zoek naar je rits of moet je vaak even snel in je tas zijn? Haak de sleutelhanger door het oogje van de rits en zip je tas in een handomdraai open en weer dicht!

Bestel je tashanger en sleutelhanger online

Shop je favoriete tas- en sleutelhanger gemakkelijk en snel online bij Duifhuizen. Laat je bestelling thuis bezorgen of kies ervoor om langs te gaan bij een van onze winkels. Heb je een vraag over een product of het bestelproces? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag. Laat ons weten hoe jij je tas of sleutelbos hebt opgepimpt door #Duifhuizennl te gebruiken op social media. Veel shopplezier!