De leukste kindertassen en trolleys: Trixie


Breidt je dierenfamilie uit met één van de items uit de Trixie collectie. Je kleintje zal maar al te graag op pad gaan met een Mrs. Rabbit, Mr. Fox of Mrs. Hedgehog op de rug. Combineer de kinderrugzak met een bijpassende fles of etui en je kindje steelt de show met zijn/haar Trixie items. Welk dier uit de Trixie dierenfamilie is jullie favoriet?

lees meer inklappen
Sortering:
Filter

Met welk dier uit de Trixie dierenfamilie gaat jouw kindje straks naar school? De collectie bestaat uit kinderrugzakken, kinderkoffers, drinkflessen en etuis. Maak een leuk set met jouw favoriete dier.  

Het merk Trixie zet zich in voor een gezonde toekomst voor onze kinderen. Hierom staat de kleur groen centraal, steunen ze op de beste stof- en productiekwaliteit om het intensieve gebruik van onze kleintjes te kunnen doostaan. Alle producten zijn gemaakt van biologisch katoen.

De Trixie dierenfamilie

Logeren is een feestje, maar met deze te leuke kinderkoffers al helemaal! Ideaal als handbagage bij een vliegreis of tijdens een nachtje weg naar opa en oma. Door de toffe dierenprints niet alleen erg leuk om mee te lopen maar ook om neer te zetten in de slaapkamer, als echte eyecatcher.

In de Trixie collectie hebben we twee soorten kinderrugzakjes. De mini is wat ronder van formaat en het hoofdvak is met een koordsluiting, zo breng jij het rugzakje zelf in model en groeit die gemakkelijk mee. Iets meer ruimte nodig, de Trixie kinderrugzak is een prima formaat voor naar school of het kinderdagverblijf. Afsluitbaar met een rits, zit alles gemakkelijk opgeborgen.

Combineer de rugzakjes met een bijpassend etui, voor de kleurpotloden. Of gebruik het Trixie etuitje om haarelastiekjes, tandenborstel en andere essentials in te stoppen.

Zelf drinken uit een grote drinkfles, is voor ieder kind een fantastische ervaring. Maak deze ervaring nog mooier met een fles uit de Trixie collectie. Kies het favoriete dier van je kleintje en combineer deze leuk met een rugzak uit de dierenfamilie. Gemaakt van roestvrij staal is het een duurzaam alternatief voor wegwerp flesjes.

Alle items uit de Trixie collectie op een rijtje

Ben je benieuwd geworden naar de hele Trixie dierenfamilie? Bekijk hier het assortiment per categorie:

  • Trixie kinderrugzak
  • Trixie kinderkoffer
  • Trixie drinkfles
  • Trixie etui

De Trixie collectie bij Duifhuizen

Je kleintje zal maar al te graag op pad gaan met een Mrs. Rabbit, Mr. Fox of Mrs. Hedgehog op de rug. Bestel zijn/haar favoriet snel en gemakkelijk online of bekijk de hele collectie in één van onze winkels.

Heb je vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.