Geen regenbui te veel met de paraplu's van Duifhuizen


In een land als Nederland is een paraplu een onmisbaar item in je collectie. Daarom vind je in het assortiment van Duifhuizen allerlei soorten en maten terug. Als je altijd een paraplu bij je wilt hebben is een opvouwbaar model ideaal, deze past vaak ook nog in je tas. Maar uiteraard zijn er ook grote rechte modellen verkrijgbaar. Een paraplu hebben die wel tegen een stootje kan? Kies dan voor een zogenaamde stormparaplu, deze zijn ontworpen om zelfs mee te kunnen nemen als het hard waait of op de fiets

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Een goede paraplu is eigenlijk onmisbaar in het regenachtige Nederland. Als je even snel de deur uit moet om boodschappen te doen of je hond moet uitlaten als het giet, komt een paraplu zeker goed van pas. De meeste paraplu’s zijn gemaakt van 100% waterafstotend nylon en hebben een klassieke ronde vorm om je droog over straat te krijgen. Maar er zijn tegenwoordig ook variaties verkrijgbaar, die zijn gericht op specifieke toepassingen. Zo heb je gestroomlijnde stormparaplu’s, kleine opvouwbare paraplu’s en koepelparaplu’s.

Afhankelijk van hoe en waar je de paraplu wilt gaan gebruiken, kun je één van deze paraplu’s kopen. Als je bijvoorbeeld op weg naar je werk soms een eindje moet lopen, kan een opvouwbare paraplu handig zijn. Deze kun je klein opvouwen, zodat hij netjes in je tas past. Zo kun je hem elke dag meenemen voor het geval het weer omslaat. Stormparaplu’s zijn ideaal voor de wandelaar die weer en wind trotseert. De gestroomlijnde paraplu’s zullen niet zo snel omklappen als de gebruikelijke paraplu’s, waardoor je ook in stevig weer kunt blijven doorlopen. Tenslotte zijn er talloze paraplu’s met een klassieke vorm of koppelvorm, die in allerlei kleuren en met allerlei prints te verkrijgen zijn. Zo fleurt je paraplu gelijk je regenachtige dag op!

Voor iedere style een passende paraplu

Duifhuizen heeft al deze paraplu’s in haar ruime online assortiment. Ook bekende merken zijn bij ons te vinden, zoals de stormparaplu's van topmerken Knirps of Senz. Door hun unieke ontwerp zijn ze bestand tegen hogere windsnelheden. Senz staat bekend om de moderne fashionable paraplu's. Knirps onderscheidt zich door degelijkheid en klassiekere designs. Ben jij meer een singing in the rain-type? Dan is een classy Ted Baker umbrella misschien meer iets voor jou. Daarnaast verkopen we ook handige accessoires, zoals de praktische Senz parapluhouder die je op je fiets kunt bevestigen.

Een paraplu online bestellen bij Duifhuizen

Een paraplu is heel gemakkelijk online te bestellen bij Duifhuizen. Je hoeft alleen maar op de ‘Plaats in winkelmand’-knop te klikken en het proces te volgen. Betalen kun je bovendien op meerdere manieren doen, want we werken samen met verschillende betaalinstanties. Zo kun jij de bestelling van je paraplu afronden op een manier waar jij je het meest vertrouwd bij voelt.