Bescherm je rugzak met een regenhoes


Je tas beschermen tegen de regen kan best lastig zijn. Zeker als je iedere dag met je rugzak op de fiets zit of veel buiten loopt. Als je tas niet waterdicht is kun je een losse regenhoes kopen om hem te beschermen tegen een flinke bui. Zo ben je er toch van verzekerd dat je spullen droog blijven en onbeschadigd. Regenhoezen zijn te koop voor rugzakken en schoudertassen. Meet van te voren je tas goed op om te checken of de hoes zal passen.


lees meer inklappen
Sortering:
Filter

Een regenhoes is superhandig en onmisbaar als jij met je tas in een fikse regenbui terecht komt. Of je nu iedere dag naar school fietst en je boeken wilt beschermen in je rugzak, of dat je nu een lange tocht maakt door de bergen en wilt dat al je benodigde spullen droog blijven. Een regenhoes, ook wel rain cover, is erg makkelijk in gebruik. In een handomdraai trek je de cover over je tas heen en binnen enkele seconden hou je gegarandeerd een droge tas. Een extra voordeel, de hoes neemt nagenoeg geen plek in als je hem niet nodig hebt. Je vouwt hem gemakkelijk klein op en bergt hem vervolgens onmerkbaar op in een klein vakje in je tas.

Regenhoezen kopen bij Duifhuizen

In het assortiment van Duifhuizen vind je verschillende soorten en maten. Effen neutrale kleuren of juist een felle knalkleur. Als je op zoek bent naar een leuk printje is ook dat geen probleem. Voor ons is het belangrijk dat jij je spullen ook met slecht weer veilig kunt vervoeren en dat je van alle gemakken voorzien bent. We hebben hoezen in verschillende soorten en maten, geschikt voor zowel rugzakken als schoudertassen. 

Een regenhoes online kopen bij Duifhuizen

In onze webshop is ons gehele assortiment terug te vinden. Door een selectie te maken van jouw favorieten wordt de keuze erg makkelijk gemaakt. Met een snel bestelproces is je bestelling binnen een paar minuten afgerond en binnen een aantal dagen heb jij je regenhoes in huis!