Ruim aanbod reistas op wielen


Een reistas op wielen is ideaal als je niet wilt sjouwen met je bagage. Er zijn wieltassen van klein tot groot, zodat je voor elk soort reis een geschikte reistas met wielen kunt vinden. Voordeel van zo’n zachte reistas is dat hij door zijn flexibiliteit makkelijk in de laadruimte van een touringcar of de kofferbak van je auto ingepakt kan worden. Een ander voordeel is dat veel reistassen met wielen volledig opengeritst kunnen worden, waardoor je de tas net zo makkelijk en overzichtelijk inpakt als een koffer.

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Een reistas op wielen is de ideale tas als je op reis gaat met de auto of de touringcar. Door de soepele stof is de tas goed in te pakken in de achterbak of de bagageruimte. En natuurlijk neem je de reistas op wielen gemakkelijk mee als je aangekomen bent op de plaats van bestemming!

Reistas op wielen in verschillende stijlen

Je hebt reistas op wielen in verschillende stijlen. Veel van de reistas op wielen zijn vrij sportief, maar de reistassen van het merk Bric’s hebben bijvoorbeeld juist een stijlvolle uitstraling. Ook zit er veel verschil in de uitvoering van de tassen. Zo zijn er kleine reistas op wielen maar ook uitgebreide reistas op wielen die zeker niet onderdoen voor een koffer. Afhankelijk van je bestemming en de duur van je reis kun je kiezen voor een simpele of een uitgebreide reistas op wielen. Daarnaast herken je ook duidelijk de identiteit van het merk in de stijl van de tas. Zo vind je bij Eagle Creek en The North Face reistas op wielen met een outdoor uitstraling. Reistas op wielen zijn zeer veelzijdig, praktisch en te gebruiken voor meerdere doeleinden! Nog een bijkomend voordeel is dat de tas ongevuld niet veel ruimte in beslag neemt en dus gemakkelijk opgeborgen kan worden tot de volgende reis.

Merken reistas op wielen

Binnen ons assortiment hebben we reistas op wielen van verschillende merken met allemaal hun eigen specificaties.

  • Bric's reistassen op wielen zijn stijlvol en gemaakt van kwaliteitsproducten. Dit zie je meteen! De Bric's reistassen op wielen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren waardoor er altijd wel een reistas is die aansluit op jouw wensen.
  • Het wereldberoemde Amerikaanse merk Eastpak is in Nederland vooral erg populair geworden als de schooltas onder middelbare scholieren. Maar naast schooltassen heeft Eastpak ook reistas op wielen. De reistas op wielen zijn van hetzelfde materiaal als de schooltassen, je kunt dus dezelfde goede kwaliteit verwachten. De Eastpak reistas op wielen is er in veel verschillende maten en kleuren.
  • Enrico Benetti. Enrico Benetti is een merk dat functionaliteit en betaalbaarheid goed met elkaar combineert. Ben je dus op zoek naar een betaalbare reistas op wielen dan zit je met een reistas van Enrico Benetti helemaal goed. Ook Enrico Benetti heeft tassen in verschillende formaten en kleuren.

Reistas op wielen bij Duifhuizen

Weet je al precies waar je reistas op wielen aan moet voldoen? Dan kun je in het menu precies selecteren wat jij belangrijk vindt. Zo krijg je een overzichtelijk aanbod met geschikte reistas op wielen te zien. Daarna bestel je jouw reistas op wielen eenvoudig, veilig en snel in de webshop. Laat je pakket thuis bezorgen of haal je tas op in één van onze winkels. Natuurlijk kun je hier ook altijd terecht om de tas in het echt te zien en persoonlijk advies te krijgen bij je aankoop!