Koffersloten: om je bagage extra te beschermen


Je koffer extra goed beschermen? Een los kofferslot kan de oplossing zijn! Er zijn verschillende soorten sloten mogelijk. Zo heb je de keuze uit cijfersloten maar ook sloten die werken met een sleuteltje. Extra handig is om te kiezen voor een kofferslot met TSA optie. Dit zorgt ervoor dat je veilig naar de VS kunt reizen zonder problemen te krijgen bij de douane. 


lees meer inklappen
Sortering:

Een kofferslot is onmisbaar als je met je koffer op reis gaat. Als er geen slot bij je reiskoffer zit inbegrepen of als je deze extra wilt beveiligen, zijn er meerdere opties mogelijk. Zo is er het klassieke hangslotje, waar een kleine sleutel bij wordt geleverd om het metalen beugeltje mee te openen. Deze zijn vaak eenvoudig door de ogen van de ritslipjes heen te steken. Tegenwoordig zijn ook combinatie- of cijferslotjes erg populair. Op deze hangslotjes staan drie of meerdere cijfers, die in de juiste volgorde moeten worden gezet om het slot open te laten springen. Laatstgenoemde wordt ook vaak gecombineerd met een kofferriem, zodat je reiskoffer niet alleen beveiligd maar ook extra goed vastgesnoerd wordt. Dan zijn er natuurlijk nog de TSA-sloten, die zonder problemen door de Amerikaanse douane open gemaakt en gesloten kunnen worden zonder dat daarbij je koffer beschadigd wordt. Als je naar de Verenigde Staten reist is een dergelijk kofferslot echt een must!

Koffersloten bij Duifhuizen

Een goed kofferslot kopen is niet moeilijk bij Duifhuizen. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment met koffersloten in allerlei kleuren, soorten en van verschillende merken. Zo kunnen de bekende Samsonite koffersloten zowel met een sleuteltje of cijfercombinatie gesloten worden. Ook onze prijsvriendelijke selectie Enrico Benetti koffersloten zijn een uitstekende aanvulling op de beveiliging van je reisbagage. Of je nu een knalgeel of gewoon zwart slot wilt, een speciaal TSA-slot of gewoon een extra hangslotje – bij Duifhuizen hoef je niet lang te zoeken naar een kofferslot dat je bevalt.

Online uw kofferslot kopen

Om een kofferslot te kopen hoef je niet helemaal naar de winkel toe. Zoiets kleins kun je gewoon online bestellen bij Duifhuizen! We laten het dan bij je thuis bezorgen, dat is wel zo gemakkelijk. Natuurlijk kun je het ook ophalen in één van onze winkels of bij een PostNL PakjeGemak-locatie. Want bij ons word je kofferslot bezorgd waar jij dat wilt!