Unieke handgemaakte tassen: Studio Noos!


Ben jij op zoek naar een hippe mom-bag? Studio Noos heeft dé tassen ontwikkeld voor de mommies (én niet mommies) onder ons. De tassen van Studio Noos zijn met de hand gemaakt en perfect voor iedereen die veel spulletjes met zich meedraagt. En zoals we al zeiden is deze tas ook te leuk voor de niet mommies onder ons. Het is namelijk een ideale tas voor iedereen die veel dagelijkse essentiels met zich meedraagt. Zien wij jou binnenkort met dit nieuwe populaire merk rondlopen? De gehele Studio Noos collectie vind je bij Duifhuizen.

lees meer inklappen
Sortering:

Filter

Ons nieuwe favoriete merk! De items van Studio Noos zijn een echte must om toe te voegen aan jouw garderobe. Een Nederlands merk met een grote liefde voor mode, de producten worden handgemaakt waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun steentje bijdragen.

Het populairste item uit de Studio Noos collectie

Op zoek naar een fancy mom-bag? Deze shoppers zijn het gegarandeerd. In de vele kleuren, printen en materialen is er altijd één bij die bij je past. Meer op zoek naar een grote shopper voor de boodschappen, als sporttas of voor naar de yoga, ook dan is deze Studio Noos shopper zeer geschikt. Benieuwd geworden naar de shopper? Bekijk hier het hele assortiment:

Mix & Match met Studio Noos

Heb jij je hart verloren aan een toffe shopper maar wil je niet steeds hoeven te zoeken naar je autosleutel, lipstick of telefoon? Match dan jouw favoriete shopper met de Studio Noos Chunky pouch of Studio Noos Chunky wallet en bewaar hier je waardevolle spullen in.

Ook zijn de accessoires van Studio Noos de ideale cadeautjes of weg te geven! En voor alle mommies onder ons, breidt je collectie uit met het teddy verschoningsmatje, extra zacht en gemakkelijk te wassen op 30 graden. Zo verwen je niet alleen je zelf met mooie spullen maar ook je mini-me.

Jouw favoriet snel in huis

Twijfel je nog welke item uit de Studio Noos collectie je wilt toevoegen aan je garderobe, kom langs in één van onze winkels en kies jouw favoriet. Al op slag verliefd geworden? Bestel snel en gemakkelijk online. We werken samen met betrouwbare partijen als, PostNL en samen doen we er alles aan jouw bestelling in goede orde te leveren.